Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Fashion 13 feb 2017
Leestijd: 2 minuten

NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots in Den Haag

Een jaar geleden maakten we voor jullie al een City Guide over Den Haag, echter zijn er ondertussen zoveel nieuwe tentjes bijgekomen, dat het tijd was voor een update! Hieronder vind je acht nieuwe favorieten, van recent geopende tentjes tot classics. Onderaan het artikel vind je tevens een plattegrond om alles snel op te slaan.

Pistache Café

Bij Pistache kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Je hebt er zowel gezonde opties als guilty pleasures. Mis je bacon bij je zoete pancakes? Geen probleem. De menukaart is uitgebreid en gevuld met bijzondere opties zoals bijvoorbeeld pompoenwafels met kokosroom en zoete aardappelpannenkoeken. Naast het feit dat elk gerecht er als een kunstwerkje uitziet, is het ook nog eens erg lekker. Het interieur lijkt daarnaast wel een Pinterest-board; er zijn pastel gekleurde muren, flamingo kussens, planten en nog veel meer leuks.

Noordwal 1 / website / Instagram

Lola Bikes & Coffee

Toe aan een nieuwe fiets of zin een kopje koffie? Dat kan hier allebei. Lola Bikes & Coffee is, zoals de naam al zegt, een fietsenwinkel en koffiebar in één. Ook vind je achterin het pand een prachtige ruimte met boeken. Vergeet vooral niet een van de cakes te proberen.

Noordeinde 91 / website / Instagram

BAR en ZO

BAR en ZO: simpelweg een van de leukste en meest inspirerende tentjes in Den Haag. Je vindt er planten, keramiek, hebbedingetjes, (tweedehands) kleding en producten gemaakt door lokale ontwerpers. Ook zijn er plekken om te zitten met lekkere thee of koffie en huisgemaakte cake en broodjes.

Prins Hendrikstraat 103 / website / Instagram

Collectiv

Collectiv: de naam verklapt het al een beetje. Collectiv wordt gerund door zo’n 25 ondernemers en ontwerpers. Je vindt er sieraden, accessoires voor in huis, planten, stolpen met vlinders, schilderijen en nog veel meer. Ook zit een een pop-up espressobar!

Prinsestraat 5A / website

Kattencafé Ditjes & Katjes

Dat hiervoor een snackbar in het pand zat, zie je echt niet terug. In dit super gezellige en mooi ingerichte pand zit nu kattencafé Ditjes & Katjes. Je kunt hier anderhalf uur lang met de liefste katten knuffelen, lunchen of van een kop koffie met taart genieten. Vergeet niet te reserveren!

Piet Heinstraat 66 / website

House Of Poems

Shop till you drop. House Of Poems verkoopt fijne merken zoals Anna+Nina, Dr.Denim, Fashionology, Just Female, Won Hundred en nog veel meer.

Prinsestraat 9 / website / instagram

LISTed

Concept store LISTed verkoopt naast kleding ook accessoires, boeken, sieraden en nog veel meer hebbedingetjes. Je vindt er fijne merken zoals Samsøe & Samsøe en Love Stories.

Molenstraat 36 / website / Instagram

De Sushimeisjes

De Sushimeisjes komt toch wel in onze lijst met favoriete sushitenten van Nederland. Je hebt er een uitgebreide keuze en fijne porties. Ook is alles duidelijk vers en worden er regelmatig nieuwe gerechten bedacht. Hier komen we graag terug!

Prins Hendrikstraat 96 / website / Instagram

NSMBL city guide: 5 x de nieuwste hotspots in Enschede

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots in Den Haag
Sluiten