NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots van Arnhem

Arnhem is niet alleen een groene en creatieve stad, maar zit ook vol historie. Al lopend door de stad komen we mooie monumentale panden tegen en diverse eigenzinnige hotspots. Ook zit ArtEZ er, een van de grootste Nederlandse hogescholen voor de kunsten. Kijk snel verder voor onze favoriete hotspots!

Bos & Heij

We beginnen de dag bij Bos & Heij met een heerlijk ontbijt van yoghurt met fruit en homemade granola. Alle producten worden puur bereid en zijn daarnaast biologisch. Het café heeft een gezellig huiskamergevoel; de eigenaressen zijn heel vriendelijk en helpen je graag. Bos & Heij is een conceptstore en lunchroom in één. Er worden producten van niet al te bekende ontwerpers verkocht en er zijn ook vintage spulletjes te vinden.

Kerkstraat 36 // website

Coming Soon

Coming Soon presenteert 26 Nederlandse fashion en product designers waaronder Bas Kosters, Petra Lunenberg en Jennifer de Bruyckere. Je vindt hier onder andere prints, mooie kwalitatieve kledingstukken en veel leuks om je huis mee te decoreren.

Kerkstraat 23 // website

Lost in Wanderland

New hotspot in town! Vier maanden geleden opende Lost in Wanderland. Je vindt er planten, kussens, fotolijsten, meubels, tasjes, kleding en nog véél meer.

Hommelstraat 60 // website

Hemels

Yes, een all day breakfast menu! Na veel pancakes te hebben getest bij verschillende eettenten in Nederland, komen deze American Pancakes in onze top drie, yummy. Ook de toast met roerei is een aanrader. Verder zijn er heerlijke taartjes te koop!

Kerkstraat 3 // website

LOFT

Wil je inspiratie opdoen voor je (toekomstige) huis? Dan mag je zeker LOFT niet overslaan! Je vindt er woonaccessoires, prints en stationary, maar ook sieraden en kleding. Afgelopen maand opende LOFT tevens in Amsterdam Oost.

Weverstraat 39 // website

Brew2Cup

Voor een lekker bakkie zelf gebrande koffie moet je bij Brew2Cup zijn! Op het eerste gezicht lijkt het een klein koffietentje, maar zodra we de trap af lopen ontdekken we een mooie ruimte met veel gezellige zitplaatsen. De meeste meubels zijn er te koop.

Kortestraat 28 // website

Humanoid

Humanoid is alleen al een bezoekje waard vanwege de locatie; we kijken onze ogen uit in deze voormalige kerk. Naast het eigen merk verkopen ze er veel andere grote merken zoals Acne, Folk en Hope, voor zowel mannen als vrouwen.

Weverstraat 14 // website

Tape

We sluiten de dag af bij Tape; een espressobar, expositieruimte en café in één. Na een tip van locals gaan we voor de heerlijke vegetarische burgers genaamd ‘Vegetarische Inburgering’ met venkel, noten, dragon, emmentaler en mayo. Zo lekker!

Hommelstraat 66 // website

NSMBL City Guide: 7 x de leukste hotspots van Deventer

Reageer op artikel:
NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots van Arnhem
Sluiten