Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 30 jul 2017

NSMBL City Guide: 8 x de leukste hotspots van Zwolle

In Zwolle vind je natuurlijk vrijwel alle grote winkels, maar we doken juist de zijstraten in om pareltjes te vinden. Kijk snel verder voor onze favoriete hotspots!

Bij Hartje Zwolle

In deze mooie tent stel je zelf je ontbijt- of lunchplank samen. Wij gingen voor coconut pancakes, een wafel met chocoladepasta en yoghurt met granola, yummy. Ook de koffie is heerlijk en het personeel erg vriendelijk; we komen hier graag terug!

Burgemeester Drijbersingel 67 // website

Pistache

Van truien met patches en prints tot accessoires en mooie interieurspullen; zet Pistache op je lijstje als je Zwolle bezoekt. Naast shoppen kun je hier ook terecht voor een lunch.

Eiland 9 // website

Waanders in de Broeren

Wauwie, als boekliefhebber mag je Waanders in de Broeren niet overslaan! De boekenwinkel zit in een kerk en is alleen al een bezoekje waard om de prachtige locatie. Naast shoppen voor boeken kan je er ook goed lunchen.

Achter de Broeren 1-3 // website

Moonloft

Cute hotspot in town! Het is moeilijk om Moonloft te verlaten met lege handen. Je vindt hier sieraden, boekjes, prints, fotolijsten en kleding. Binnenkort opent er een tweede vestiging in Arnhem!

Spoelstraat 32 // website

Smooth Fruit Theraphy

Oh yes, tijd voor wat vitamines. We bezochten Smooth Fruit Theraphy voor een sapje to go. Je mag alles zelf samenstellen of kunt kiezen van het menu met uitgebreide keuze.

Grote Markt 1 // website

Soortvanwinkel

Tassen met opdruk, illustraties, sieraden, noem het maar op. Soortvanwinkel heeft een wisselend assortiment van verschillende ontwerpers, allemaal met een eigen Etsy-shop of webshop met unieke producten. Ideaal voor een uniek cadeautje (voor jezelf!).

Samuel Hirschstraat 1 // website

Hier en Daar

Hier kan je terecht voor een goed bakkie. Hier en Daar heeft een gezellige inrichting waar we ons meteen thuisvoelen. Naast koffie drinken kun je er heerlijk lunchen en is het ook nog eens een wijnbar.

Oude Vismarkt 10 // website

Blauwdruck

In deze gezellig ingerichte winkel kun je zowel kunst shoppen als een gezond hapje eten bij Deliroos. Blauwdruck vindt het belangrijk om samen te werken met lokale en gepassioneerde ondernemers. Het pand heeft drie etages waaronder ateliers en werkruimtes, verhuurd aan creatieve ondernemers. 12 november is er een open dag.

Sassenstraat 26 // website

Nog geen plannen komend weekend en denk je aan een tripje naar Zwolle? Neem dan ook een kijkje bij de derde editie van Popup Bazaar, in de Grote Kerk in Zwolle.

NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots van Arnhem

Reageer op artikel:
NSMBL City Guide: 8 x de leukste hotspots van Zwolle
Sluiten