Laura Gommans
Laura Gommans Food 23 sep 2016

NSMBL Dining Hotspot: All day brunch bij TEDS

De selectie kan nogal eens lastig zijn, en daarom test NSMBL in de rubriek Dining Hotspots de nieuwste, lekkerste maar ook meest opvallende restaurants door heel Nederland. Zo is het voorwerk al gedaan en hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten. Deze week: all day brunchen bij TEDS.

Wie, wat, waar?
Ben je een echte brunch-fanaat, maar (net als wij) nooit op tijd uit je nest om de echte brunchtijden mee te pakken? TEDS voelt je. Hier kun je gewoon de hele dag terecht voor al je favoriete brunch staples, van zeven uur ‘s ochtends tot vijf uur ‘s middags. Dat soort initiatieven vinden we leuk.

De keuken
Op de kaart vind je alle klassieke brunchgerechten waar je behoefte aan kan hebben. Eieren op welke manier je maar wil, tosti’s, french toast, salades, maar ook frietjes, veggie burgers, steak en andere dingen die wat minder conventioneel zijn om je dag mee te beginnen. De kaart is on-Amsterdams uitgebreid, en dat is heerlijk: je hebt enorm veel keuze. Combineer het met hun heerlijke koffie, een mimosa of natuurlijk een killer bloody mary.

Onze tips
+ Het gerecht dat we vaak langs zagen komen en natuurlijk móesten bestellen, waren de eggs benedict op een croissantje. Hands down onze favoriet.
+ We bestelden een broodje meatball met truffelmayo en rucola, want we eten alles waar truffel in zit. Daag ons niet uit.
+ Banana pancakes met Nutella? Uh, ja.
+ Voor de pulled pork fans die eigenlijk liever geen varkentjes eten is er ook een mega lekkere pulled chicken sandwich.
+ CURLY FRIES! Het enige waar we gelukkiger van worden dan van frietjes, zijn curly frietjes.

Eindoordeel
Dit is een brunchtentje waar je ons met grote kans in het weekend tegen gaat komen! Het interieur is leuk, het kleine terras is gezellig, maar bovenal: TEDS weet precies wat wij nodig hebben om onze kater te verzachten.

Website // Facebook
Bosboom Toussaintstraat 60
1054AV Amsterdam

020 362 7396
[email protected]

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 07:00 – 17:00

Reageer op artikel:
NSMBL Dining Hotspot: All day brunch bij TEDS
Sluiten