Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 23 juni 2019

Video: NSMBL Festival Tour: Primavera Sound Barcelona

Jongens en meisjes, het is zover: het festivalseizoen is officieel begonnen. NSMBL’s Alex en Tessa gaan aankomende zomer verschillende festivals af en nemen jullie gezellig mee. Deze keer: Primavera Sound in Barcelona.

NSMBL Festival Tour

Ga deze zomer gezellig mee met NSMBL naar de leukste festivals. Van dagfestivals tot aan meerdaagse festivals, we gaan overal naartoe. Zo kun jij genieten van het feit dat zij genieten én weet je waar jij heen moet gaan volgend festivalseizoen. Want eerlijk is eerlijk, het is nog best lastig om de leukste festivals uit te kiezen.

NSMBL Festival Tour: Primavera Sound Barcelona

Hi leukste kijkers, Deze zomer gaan NSMBL’s Tessa en Alex naar allerlei verschillende festivals. Zo kun jij genieten van het feit dat zij genieten EN weet jij waar jij heen moet gaan volgend festivalseizoen! Liefs, NSMBL Edit: @Tessvanderhoop Welkom op het Youtubekanaal van NSMBL!

Primavera Sound Barcelona

Naast Nederlandse festivals zijn er ook genoeg buitenlandse festivals die absoluut het bezoeken waard zijn. Zo gingen wij naar Primavera Sound in Barcelona,

Primavera Sound is uitgegroeid tot een van de meest beroemde en populaire muziekfestivals ter wereld en we snappen waarom. Het festival had een fantastische line-up die muzikale stijlen langsgaat met de beste alternatieve en underground talenten die er zijn.

Dit jaar heeft het festival zich gefocust op het brengen van een 50/50 line-up onder het initiatief The New Normal. Dit houdt in het er evenveel mannelijke als vrouwelijke acts optraden op het festival, wat natuurlijk supergoed en heel belangrijk is.

Van relaxte indie bandjes tot aan hiphop supersterren en van opkomend talent tot aan de grootste artiesten, alles komt voorbij op de verschillende stages van het festival. En alsof dat niet genoeg is, zijn er ook kunstvoorstellingen, winkelkraampjes, mega veel eettentjes en geheime optredens. Naast alle dingen die er tijdens het festival te doen zijn, zijn er ook evenementen in Barcelona zelf, zowel voor als na het festivalweekend.

Volgend jaar vindt de twintigste editie van Primavera Sound Barcelona plaats, en in 2020 zal het festival ook in Los Angeles plaatsvinden. Even sparen dus, maar hier wil je volgend jaar absoluut naartoe.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL Festival Tour: Primavera Sound Barcelona
Sluiten