NSMBL gaat een week lang ‘naturel’ op social media! Durf jij dat ook?

Wanneer voel jij je lekker naturel? Als je met je broeksknoop open op de bank hangt? Terwijl jij je alledaagse rondje boodschappen doet? Nadat je ’s avonds je make-up eraf hebt gehaald?

Deel je die momenten dan ook op social media? Doutzen Kroes deelde gisteren een foto op Instagram waarin ze zichzelf in haar meest natuurlijke staat laat zien – iets dat zou jij ook eens zou moeten doen! Omdat jij goed bent zoals je bent, en daar mogen we met z’n allen wel eens bij stilstaan. Precies daarom gaan wij een week lang samen met Rivella laten zien hoe fijn het voelt om ook je ‘naturel’ kant te laten zien. Een week lang leven zonder opsmuk en dat juist ook durven delen op social. We zijn blij met wie we zijn!

Diverse BN’ers pleiten de laatste tijd voor meer echtheid op social media, en dat is inderdaad iets dat we niet vaak genoeg kunnen delen. Zo riep Dotan al eerder op om ook je kwetsbaarheid te delen, en deelde Anouk een foto zonder glamour, maar met juist een vermoeide blik, die tot flinke discussie leidde. De ene fan maakte zich zorgen, de andere nam het juist op voor haar natuurlijke, ‘echte’ look. Ook Doutzen hoopt op haar wijze bij te dragen aan dit evenwichtigere beeld!

#natureliswelzolekker

We vragen jou ook om mee te doen met deze movement zodat we de wereld net een beetje meer naturel maken. Het leven is namelijk niet alleen maar glitter en glamour, zoals je bijvoorbeeld ook veel op onze en Doutzen’s reguliere foto’s ziet. Het leven bestaat óók uit de alledaagse, soms zelfs saaie momenten, die er toch allemaal bij horen.

Zo heeft Doutzen ook dagen dat ze in het buitenland is en haar familie mist, of maar twee uur kan slapen voordat haar volgende klus begint. En zijn er op de NSMBL redactie ook voldoende dagen dat er geen make-up in zicht is, de lunch niet door een nieuwe Amsterdamse hotspot gebracht wordt of er geen gezellige pakketjes binnenkomen. Hier hebben we natuurlijk met z’n allen helemaal niets over te klagen – we houden van onze levens – maar toch is het een kant die weinig gedeeld wordt.

Tijd om die ongefilterde kant te delen

Op Facebook, Instagram en Twitter laten we nou eenmaal vooral de mooiste kant van ons leven zien. Maar waarom eigenlijk? Zijn we bang om geen likes te krijgen voor die andere kant? Er is meer dan alleen de buitenkant. Hoe we eruit zien en welke toffe dingen we doen, is niet onbelangrijk, maar zeker niet alles bepalend voor wie we als mens zijn. Daarom deze oproep aan jullie allemaal: plaats af en toe ook eens ongefilterde, alledaagse, misschien zelfs saaie of verdrietige kant van jezelf op social met #natureliswelzolekker. We durven te wedden dat je volgers dit stiekem minstens zo fijn vinden!

Doe mee en win een weekend weg!

Deel tussen 20 en 24 juli 2017 wat voor jóu lekker naturel is met de hashtag #natureliswelzolekker. De leukste foto’s komen op NSMBL te staan en één gelukkige deelnemer wint een fijn weekendje weg naar de Waddeneilanden, het meest naturelle stukje Nederland.

In samenwerking met Rivella

Reageer op artikel:
NSMBL gaat een week lang ‘naturel’ op social media! Durf jij dat ook?
Sluiten