Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 12 feb 2016

NSMBL Guy Talk: Hoe makkelijk zijn vrouwen te versieren?

Zelfs na drie seizoenen hebben we nog steeds niet alle antwoorden op onze brandende vragen over mannen en relaties. Want hoewel we inmiddels weten hoe mannen tegenover trio’s, ‘de ware’ en bootycalls staan, is de puzzel nog steeds niet helemaal compleet. Wat vinden mannen eigenlijk van plastische chirurgie? En worden afgetrainde meisjes nou echt aantrekkelijk(er) gevonden? Zijn mannen wel eens jaloers? Je hoort het allemaal in dit seizoen van Guy Talk.

In de eerste aflevering vroegen we de inmiddels bekende gezichten hoe gemakkelijk wij te versieren zijn. Is er iets waar vrouwen iedere keer weer in trappen? En hoe gemakkelijk wordt er gezegd dat je het mooiste meisje van de avond bent? We wanna know! Ben jij ook benieuwd naar de antwoorden? Bekijk dan snel de video hieronder:

Heb je toch even een kleine opfrisser nodig? Dit zijn de mannen die aan het derde seizoen van Guy Talk meedoen:

Tom: Bekend als de oprichter van Personal Body Plan, waar hij mensen graag helpt om de beste versie van zichzelf te worden.
Remco: Deze fitte 25-jarige jongeman kan veel van zijn ambitie kwijt bij Personal Body Plan en laat via Instagram graag zien dat fit worden helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.
Mark: Ondanks dat hij de bank vorig jaar lekkerder vond zitten, is hij dit jaar toch weer van de partij. Heeft soms de neiging rare dingen te roepen als iemand hem hem om half elf ‘s morgens gin tonics voert.
Ashwin: Wordt vaak verward met zijn lookalike Aziz Ansari en is een enorme fan van polkadots. Daarnaast is hij een held in het creëren van vette graphic designs.
Bart: Voor deze graphic designer en echte levensgenieter voelt de bank inmiddels aan als een tweede thuis.
Nick: Deze verkoper in hart en nieren houdt zich in zijn vrije tijd het liefst bezig met boksen en met crossfit.
Twan: De drijvende kracht achter Changing Life en een echte levensgenieter. Voor hem betekent dit trainen, trainen en nog meer trainen.
Matthieu: Is vaak te vinden in de Super Social, is gek op wintersport en is bezig met het behalen van zijn motorrijbewijs.
Bram: Deze knappe kop siert dit jaar de cover van de NSMBL Herenkalender. Naast zijn drukke bestaan als model, maakt hij gelukkig ook af en toe tijd vrij om ons advies te geven over mannenzaken.
Coen: Vindt rondjes lopen op Schiphol het leukste wat er is. Is ‘s nachts wakker te maken voor een goede burger en maakt 500 keer per dag dezelfde grap.
Thierry: Je kent hem wellicht van het online magazine Fat Kids Cake waarvoor hij super toffe evenementen organiseert. Daarnaast werkt hij als model bij Freshcotton én is hij één van de gezichten op de NSMBL Herenkalender.
Onno: Studeert commerciële economie en werkt bij FreshCotton. Hij knapt af op meisjes die zichzelf te serieus nemen en vindt een lange rij bij Albert Heijn nog irritanter dan het föhnen van zijn haar.
Raoul: Een ‘big shot sales guy’ die ons in zijn vrije tijd maar al te graag van liefdesadviezen voorziet.
Jeroen: Deze doorgewinterde Guy Talk man werkt als pedagoog en masseur als hij niet op de inmiddels welbekende bank zit.
Danny: Organiseert, als hij niet voor de NSMBL Herenkalender poseert, onder de naam Next Monday’s Hangover de vetste festivals en evenementen zoals De Zon, Buiten Westen en Oranje Bloesem.
Teun: Deze naar eigen zeggen onwijze flirt is gek op voetbal en werkt – als hij niet in de sportschool te vinden is – als event manager.
Reinier: Deze geboren en getogen Jordanees kent zijn bankpartner al zijn hele leven, is de trotse eigenaar van een reclamebureau in Amsterdam en vindt zijn werk het leukste op de hele wereld.
Giaro: Leeft graag in het moment, houdt van impulsieve acties en spontane avonturen. Zijn guilty pleasure is chocolade en hij kan absoluut niet zonder zijn familie en vrienden en muziek.
Steven: Schrijft graag, staat gepassioneerd in het leven en vindt zichzelf een ‘spontane jongen’.

Meepraten over Guy Talk? Instagram, Tweet of Facebook ons met de hashtag #guytalknsmbl.

Deze video is met dank aan Changing Life Hub, Personal Body Plan, FRVR, DoorMeal, Nivea Men, 10DAYS, HappySocks, Our/Vodka en Thomas Henry tot stand gekomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Guy Talk: Hoe makkelijk zijn vrouwen te versieren?
Sluiten