Renée
Renée Love & Life 30 okt 2017

NSMBL Hotel Hotspots: het supercentrale Student Hotel in Eindhoven

Net zoals het bijna onmogelijk lijkt om alle nieuwe restaurants bij te houden, geldt dit ook voor hotels. In NSMBL Hotel Hotspots vind je de mooiste, leukste en meest unieke hotels in binnen- en buitenland, van goed betaalbaar tot superexclusief. Met locaties variërend van Amsterdam tot Parijs en van New York tot Thailand: deze hotels zijn hotspot-waardig. Vandaag: The Student Hotel in hartje Eindhoven.

Eerste indruk

De eerste indruk begint al bij de locatie: het hotel ligt namelijk direct naast Station Eindhoven, van waaruit alles supergoed te bereiken is. Gezien de 24 verdiepingen van het hotel, kun je dit kersverse gebouw absoluut niet missen en na een snelle en vriendelijke check-in kunnen we direct door naar onze kamer.

Inrichting

The Student Hotel focust zich op design, met een praktisch-rommelige touch (may we say so?), zodat je je direct thuis kunt voelen als student of tijdelijke bezoeker. Geen klinische omstandigheden, maar voldoende details om naar te kijken, vrolijke kleurtjes, interessante design-objecten en een boek hier en daar: we willen direct op ontdekkingstocht.

De lobby en all-day restaurant The Pool nodigen uit om neer te pleuren, zonder dat je je ergens voor moet verantwoorden en ook de kamers zijn met voldoende detail ingericht, terwijl de basis wel lekker praktisch blijft. Een goed bed, een strakke badkamer, een uitnodigend bureau, een fijne kledingkast en erg leuke boeken- en lijstjesplanken aan de muur: bovenal superhandig, maar ook fijn aangevuld met leuke decoratiestukken als een boek, inspirationele teksten en een kleurrijk deken over het bed.

Service

Ook de service matcht met het heldere, huiselijke concept: als je hulp wilt, word je direct geholpen door het vriendelijke personeel, en als je geen hulp wilt, kun je lekker je eigen gang gaan. Parkeren gaat daarnaast eenvoudig op het eigen parkeerterrein (direct naast het hotel gelegen) en ook in- en uitrijden tussentijds is geen probleem.

Van netwerken tot sporten en spelletjes

Wie een beetje bekend is met het concept van The Student Hotel, weet dat je geen hotelgast hoeft te zijn om er binnen te lopen. Zo kun je er te allen tijde afspreken in restaurant en bar The Pool, kun je er innovatieve ruimtes afhuren waaronder The Classroom en is er ook een verdieping waar je spelletjes kunt spelen. Daarnaast kunnen gasten en studenten tijdens hun verblijf gebruik maken van de fitnessruimte.

De locatie

Zoals hierboven al gemeld, ligt The Student Hotel pal naast het treinstation in Eindhoven, waardoor je supermakkelijk met het OV kunt reizen, maar ook direct de winkelstraten en horecabuurt inloopt. Ideaal voor wie een weekendje wil rondstruinen in de Brabantse designstad en stiekem toch eens graag op Stratumseind eindigt (geef maar toe).

Eindoordeel

Hoewel we er maar voor een weekendje waren, hebben we absoluut genoten van The Student Hotel. Wanneer je eventjes weggaat in eigen land, wil je vooral dat dit gemakkelijk gaat en dat is hier zeker het geval. De service was supersnel, de kamer kwam met een waanzinnig uitzicht over Eindhoven en de locatie kon niet centraler. Een kamer heb je al vanaf zo’n €70 per nacht.

Website // Facebook // Instagram
Stationsweg 1
5611 AA Eindhoven

+31 40 2319792
[email protected]

Reageer op artikel:
NSMBL Hotel Hotspots: het supercentrale Student Hotel in Eindhoven
Sluiten