NSMBL Hotspots: avocadorestaurant ‘The Avocado Show’ in Amsterdam

Avocado lovers opgelet! We namen een kijkje in Europa’s eerste echte avocadorestaurant ‘The Avocado Show’, in Amsterdam-Zuid.

Bedacht door Ron Simpson, chef Jaimie van Heije en Julien Zaal uit een gedeelde liefde voor de avocado, begon afgelopen week de hectiek dan echt. The Avocado Show opende haar deuren in de Pijp in Amsterdam, na vele enthousiaste reacties op het concept.

De menukaart, met alleen maar gerechten met avocado, is heerlijk uitgebreid. Denk onder andere aan avocadoburgers en poké bowls die er niet alleen als kunstwerkjes uitzien, maar ook nog eens heerlijk smaken. Ook staan er sandwiches, nacho’s en desserts (zoals avocado-chocolademousse) op het menu. Voor ieder wat wils dus, met een gemiddelde prijs van €10 tot €15.

Het interieur is net zo fotogeniek als de maaltijden. Denk aan een roze fluwelen bank, een muur bedekt met (nep)planten en de altijd goede betonnen vloer. Naast ons zetten wat bloggers borden op de vloer voor foto’s en verderop is er een crew aan het filmen. Niemand kijkt raar op. Ook wij maken graag gebruik van de fluwelen bank voor mooie kiekjes.

First come, first served. The Avocado Show neemt geen reserveringen aan, dus een béétje op tijd komen is een aanrader als je direct een plekje wilt hebben. Op het moment is de tent nog alleen open voor ontbijt en lunch, echter zijn de eigenaren van plan om hier ook diner en late night snacks aan toe te voegen. Hiervoor hou je de Facebook-pagina en het Instagram-account in de gaten.

Daniël Stalpertstraat 61, Amsterdam
Website / Instagram / Facebook

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspots: avocadorestaurant ‘The Avocado Show’ in Amsterdam
Sluiten