Redactie
Redactie Food 30 nov 2018
Leestijd: 3 minuten

NSMBL Lunch Hotspot: Sugo in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Als lunch je lievelingsmaaltijd van de dag is, hebben we goed nieuws. NSMBL heeft na het succes van de Dining Hotspot namelijk Lunch Hotspot in het leven geroepen. Deze keer ging Yasmine langs bij Sugo in Amsterdam.

Soms heb je zin om bij een super hip of fancy tentje te lunchen en daar het liefst de hele dag te vertoeven. En soms wil je gewoon even snel een hapje eten, omdat je honger hebt. Maar wel een lekker hapje natuurlijk.

Zoek je een tentje in die laatste categorie dan zit je goed bij Sugo. Deze toko heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. NSMBL’s Yasmine ging langs bij Sugo in Amsterdam, in de Ferdinand Bolstraat.

We zijn elke dag van 10:00 tot 21:00 geopend om de lekkerste pizza’s voor jullie te bereiden! (vr + za tot 22:00) En natuurlijk ook in Amsterdam?

160 Likes, 9 Comments – Sugo * pizza al taglio (@sugopizza) on Instagram: “We zijn elke dag van 10:00 tot 21:00 geopend om de lekkerste pizza’s voor jullie te bereiden! (vr +…”

Wie, wat, waar?

Ja, wat is Sugo nou eigenlijk precies? Kort antwoord: een pizzatentje. Langer antwoord: een plek waar je pizzapunten kunt eten, die een stuk minder calorieën bevatten dan de normale variant. Dat komt doordat er heel veel lucht in het deeg zit. Je zou dus kunnen zeggen dat Sugo een hoop gebakken lucht is, maar dat is onaardig.

Bij Sugo eet je niet een hele pizza, maar kies je per persoon een paar stukken uit die je wil eten. Wat ik echt een pluspunt vond, want zo proef je natuurlijk veel verschillende dingen. En geloof me, dat wil je, want de keuze is reuze hier.

Behalve vlees en vis pizzapunten, kun je bij Sugo ook vegetarische en vegan stukjes bestellen.

Sugo in Amsterdam is gevestigd in de Fredinand Bolstraat en is vooral handig als je niet reuze veel tijd hebt, maar wel zin hebt in semi-gezonde pizza. Het is namelijk niet súper gezellig zitten. Wat je ook kan doen is afhalen. Scoor een paar punten en eet het uit het vuistje.

Welcome to the candyshop #sugo #sugoamsterdam #withlovefromrome @marykatedering

248 Likes, 4 Comments – Sugo * pizza al taglio (@sugopizza) on Instagram: “Welcome to the candyshop #sugo #sugoamsterdam #withlovefromrome @marykatedering”

De keuken

Als je een gemiddelde eter bent is twee stukken per persoon prima om te bestellen. Het leuke is natuurlijk dat je kunt delen met je tafelgenoten.

De goedkoopste punten kosten 3,40 euro per punt. De duurste stukken 4,50 euro. De smaak is top.

Pluspunten van Sugo Amsterdam

+ Je kunt de pizzapunten zien liggen, wat kiezen een stuk makkelijker maakt
+ Het eten wordt snel naar je tafeltje gebracht
+ De locatie is top, midden in de Pijp
+ Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam
+ Je kunt je eten delen (is natuurlijk geen pluspunt als je een Joey bent)
+ Doordat je punten eet en geen hele pizza, proef je meerdere smaken
+ En daardoor kun je ook zoveel eten als je wil (mega pluspunt vind deze bodemloze put)

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Pizza als ontbijt is in zekere zin beter dan de meeste cornflakes of muesli

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL Lunch Hotspot: Sugo in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
Sluiten