Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Art 23/01/2017

NSMBL neemt exclusief kijkje bij Martin Creed’s ‘SAY CHEESE!’

Afgelopen weekend was NSMBL’s Yvet bij een exclusieve preview in Museum Voorlinden. Voordat de nieuwe voorstelling SAY CHEESE! van Martin Creed opende, mocht ze rondlopen in het bijna lege museum om alles vast te leggen.

Museum Voorlinden in Wassenaar opende vorig jaar september en staat bekend om hun wisselende collectie van hedendaagse en moderne kunst. Het museum ligt op een locatie omgeven met vijf landschappen: bos, oude strandwallen, jonge duinen, weilanden en aangelegde tuinen. Er zijn enkele moderne werken die vast in de collectie zitten, zoals Couple Under An Umbrella van Ron Mueck, Leandro Erlich’s Swimming Pool en James Turrell’s Skyspace.

Altijd al door ballenbak van ballonnen willen lopen? Dat is vanaf nu mogelijk met de komst van SAY CHEESE!. De nieuwe voorstelling is een visueel spektakel en heeft alle ingrediënten voor fijne foto’s: kleur, patronen en alledaagse objecten op vreemde wijze gecombineerd. Denk aan rijen cactussen, gestapelde stoelen, neon gekleurde muren en quotes. We legden de hoogtepunten voor je vast.

Meer info en ticketprijzen vind je op de website van Voorlinden.

Reageer op artikel:
NSMBL neemt exclusief kijkje bij Martin Creed’s ‘SAY CHEESE!’
Sluiten