NSMBL ontdekt: 5 x de leukste hotspots in Amsterdam Oost

Tegenwoordig hoef je niet meer naar het centrum van onze hoofdstad voor de leukste hotspots, en zitten ook de andere stadsdelen van Amsterdam bómvol mooie plekken. Zo ontdekten we eerder al de hotspots van Oud-West en namen we nu een kijkje in het bruisende Oost. Kijk snel verder voor onze favoriete plekken om te shoppen, lekker te eten en natuurlijk voor een bakkie tussendoor.

Bedford Stuyvesant

Lekkere koffie, sapjes en een uitgebreide menukaart voor ontbijt of lunch. Dit mooi ingerichte plekje is ideaal om de dag te beginnen en wanneer de zon schijnt kan je ook buiten zitten. De sfeer is er ontspannen en er werken met je laptop is geen probleem.

Javastraat 55 // website

Gekaapt

Bij Gekaapt kan je terecht voor interieurspullen, kleding en accessoires van Amsterdamse merken. Alleen om inspiratie op te doen al een fijne plek, al is de kans groot dat je de winkel niet met lege handen verlaat.

Molukkenstraat 75 // website

Draagbaar

Concept store en kapper in één, met mooie prints, kaarten, accessoires en kleding. Op het moment dat we de winkel bezoeken is elke kappersstoel bezet en hangt er een gezellige sfeer. Voor gratis knuffels ben je ook aan het juiste adres, hondje Diesel huppelt iedere dag rond in de winkel.

Sumatrastraat 54 // website

Hartje Oost

Bij deze gezellige parel vind je onder andere mooie kledingstukken, interieurspullen en diverse hebbedingen. Je kunt er heerlijk lunchen en terecht voor een goede kop koffie met wat lekkers. De inrichting heeft een fijn huiskamergevoel.

Javastraat 23 // website

Bar Botanique

Ontbijt, lunch, avondeten en een drankje doen; het is er allemaal mogelijk. Evenals de hele dag door het interieur Instagrammen. De plek is namelijk enorm fotogeniek dankzij de groene en roze muren in combinatie met een heleboel planten.

Eerste van Swindenstraat 581 // website

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste (nieuwe) shopping hotspots in hartje Amsterdam

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste hotspots in Amsterdam Oost
Sluiten