Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 27 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste koffie- en lunch hotspots in Rotterdam

Hippe koffietentjes, ze schieten als paddestoelen uit de grond. Daarom bezochten we de 5 leukste én lekkerste hotspots in Rotterdam voor een goed bakkie pleur. Weet jij ook weer waar je een momentje voor jezelf kunt nemen tijdens het shoppen of studeren door.

COPPI koffie & fietsen

Interieur crush, check! Niet alleen is COPPI mooi ingericht; de koffie is er heerlijk, de barista’s zijn vriendelijk en je kunt er tevens terecht voor een lekke band. Denk verder aan lekkere wafels en warme ham-kaas croissantjes.

Bergweg 316 // website

Man Met Bril Koffie

Dichtbij Rotterdam CS is Man Met Bril te vinden, een koffiebranderij en koffiebar in één. De koffiebonen worden direct ingekocht bij een boer in El Salvador. Mocht je zin hebben in een bakkie pleur met wat lekkers – of stevige trek hebben – dan ben je hier aan het goede adres! Naast heerlijke koffie kan je er ook lunchen, bijvoorbeeld met de ‘Joey Special’: twee flatbread pizza’s + drankje voor een tientje.

Vijverhofstraat 70 // website

Hopper

Op Instagram komt Hopper vaak voorbij en velen zijn van mening dat dit de beste koffie van Rotterdam is. Al het gebak en lekkers is huisgemaakt, de sfeer is fijn en je kunt goed werken aan de grote tafel in het ruime pand met enorme ramen. Met goed weer is er ook een enorm terras geopend. Leuk om te weten: het museum Boijmans Van Beuningen zit er een paar minuten vandaan, op loopafstand, dus een museumbezoek met een kop koffie kan je ideaal combineren. Hopper heeft daarnaast nog een andere locatie aan Zwaanshals.

Schiedamse Vest 146 // website

Caffè Booon

Ook dichtbij Rotterdam CS is de Italiaanse koffiebar Booon te vinden. Na te veel afleveringen van Cake Boss te hebben gezien, moesten we wel even een cannoli proberen. Daar hebben we absoluut geen spijt van.

Proveniersstraat 33 // website

CROOS

Hier voelen we ons direct thuis. Van alle plekken is dit onze favoriet om te werken, in combinatie met mooie koffiepauzes. Er is ruimte genoeg, de tafels zijn voorzien van stopcontacten en de wi-fi werkt goed. Ook hangen er afwisselde kunstwerken aan de muur van lokale kunstenaars. Vergeet zeker niet de huisgemaakte taarten te proeven.

Exercitiestraat 2 // website

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste koffie hotspots in Utrecht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste koffie- en lunch hotspots in Rotterdam
Sluiten