Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 24 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

5 x de leukste koffie-hotspots in Amsterdam

Trakteren koffie
Een beertje, draak of zwaan; elke koffie die je hier krijgt is een waar kunstwerk. Al het gebak en lekkers is huisgemaakt, de sfeer is fijn en je zult je er direct thuis voelen: dit koffiezaakje is dan ook onze personal favorite. Leuk om te weten: Edward Beumer, de eigenaar, heeft onlangs het Dutch Aeropress Championship gewonnen. Hij mag Nederland nu vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap.

Jan Pieter Heijestraat 119-A, 1054 MD Amsterdam // website

Bocca
Eerlijk en duurzaam koffie drinken doe je hier zeker; alle bonen worden direct ingekocht bij de boer. Bij Bocca heerst een rustige sfeer, de locatie is ruim, met in de hoekjes banken en stoelen. Even later zien we de immer prachtig geklede Ellen le Roy een tijdschrift lezen; Ellen blijkt een bekende te zijn bij Bocca en wijst ons op haar interview dat hier aan de muur hangt.

Kerkstraat 96HS, 1017 GP Amsterdam // website

TOKI
Wat je waarschijnlijk als eerste opvalt, is het interieur met erg mooie gekleurde stenen bankjes. TOKI is ideaal om lekker bij te kletsen met vriendinnen; ook fijn is dat deze plek midden op de Haarlemmerdijk zit tussen allerlei leuke winkeltjes en boetiekjes.

Binnen Dommersstraat 15, 1013 HK Amsterdam // website

Two For Joy Coffee Roasters
Dicht in de buurt van TOKI zit Two for Joy. Garantie op een plekje heb je hier sowieso; deze ruim ingerichte koffietent heeft een gezellige sfeer en voldoende zitplaatsen. Ook kun je er van heerlijke gebakjes genieten.

Haarlemmerdijk 182HS, 1013 JK Amsterdam // website

Lot Sixty One
Hier kun je terecht voor een snelle koffie. De barista’s zijn gepassioneerd en geven je graag uitleg over de koffie die ze serveren.

Kinkerstraat 112, 1053 ED Amsterdam // website

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 x de leukste koffie-hotspots in Amsterdam
Sluiten