Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 9 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste koffie hotspots in Utrecht

30ml
Midden in het centrum en dichtbij Utrecht CS is 30ml te vinden. De sfeer is er fijn, de barista’s zijn vriendelijk en het interieur is een geslaagde mix van industrieel en vintage. De ideale plek voor een koffie pauze na een shop-sessie!

Mariastraat 35, 3511 LN Utrecht // website

Koffie Leute Brauhaus
Onze favoriet is toch wel Koffie Leute. Niet alleen is het er super cosy ingericht, de koffie – en snacks- zijn heerlijk en er ligt een uitgebreide keuze aan bordspelletjes voor je klaar; perfect om langs te gaan met vrienden!

Westerkade 30, 3511 HC Utrecht // website

‘t Koffieboontje
Hier voelen we ons direct thuis, in dit gezellig ingerichte koffietentje zitten we maar al te graag in de hangstoel een bakkie te leuten. Ideaal om lekker bij te kletsen met vrienden maar je kunt er ook heel fijn werken, plek genoeg.

Oudegracht 92, 3511 AV Utrecht // website

The Village Coffee and Music
Van deze plek worden wij vrolijk en ook de barista staat al dansend koffies in te schenken. Niet alleen is – de eigen gebrande – koffie heerlijk en de sfeer er gezellig, er zijn ook voldoende zitplaatsen. The Village heeft daarnaast nog twee andere locaties, aan het Wolvenplein en in de Bisschopssteeg.

Voorstraat 46, 3512 AP Utrecht // website

Blackbird Coffee & Vintage
Mocht je zin hebben in koffie met wat lekkers – of zelfs stevige trek – dan ben je hier aan het goede adres! Verder is bijna al het mooie vintage interieur te koop, inclusief fietsen.

Oudegracht 222, 3511 NT Utrecht // website

Benieuwd naar onze favoriete koffie hotspots van Amsterdam? Die vind je hier!

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste koffie hotspots in Utrecht
Sluiten