NSMBL ontdekt: 5 x de leukste (nieuwe) shopping hotspots in hartje Amsterdam

Ga je binnenkort weer een dagje naar Amsterdam om te shoppen, of woon je reeds in de hoofdstad en zie je tussen de bomen het bos niet meer? Dan hebben we een héle leuke lijst met de meest eigenzinnige shopping hotspots voor je klaarstaan; van nieuwe boetiekjes tot herontdekte parels.

The Pelican Studio

Uniek shoppen en daarna even een kopje koffie drinken in dezelfde winkel? Dan moet je bij The Pelican Studio zijn! Elk hoekje is er fotogeniek; van de donzige paskamers tot de pastel gekleurde trap, grote planten en roze poefjes. Diverse fijne merken als Wood Wood, Won Hundred en Maison Kitsuné worden hier verkocht. Ook man en kind kunnen er terecht!

Raadhuisstraat 35-37, 1016 DC Amsterdam // website

Suit

Een paar deuren verder zit Suit, met dames- en herenkleding van merken als Stieglitz, ADPT en Monokel. Hier zul je echter niet alleen outfit-inspiratie opdoen; ook het interieur is heerlijk om even te zien! Daarnaast worden er mooie prints en kaarten verkocht van Hotel Magique.

Raadhuisstraat 41, 1016 DD Amsterdam // website

Bon Bon boutique

De Amsterdamse ontwerpster Bonne richtte Bon Bon Boutique op. Bijna alle sieraden in de winkel zijn zelf ontworpen en gemaakt; daarnaast vind je er kaarten, pins, prints en notitieboeken. Ideaal voor een uniek cadeautje!

Rosmarijnsteeg 8, 1012 RP Amsterdam // website

Nuvo Niche

Sieraden, interieuraccessoires, kleding, tijdschriften, kussens; noem het maar op en Nuvo Niche heeft het waarschijnlijk in het assortiment. Grote kans dat je deze zaak niet met lege handen verlaat!

Prinsengracht 232 // website

Nunc

Aan de overkant van Bon Bon Boutique zit Nunc; in tegenstelling tot de rest zit deze zaak er reeds 10 jaar! Je vindt hier handgemaakte, recycled en fairtrade producten in samenwerking met kleine bedrijven. Heeft je woonkamer een make-over nodig? Dan ben je hier aan het goede adres voor unieke spulletjes.

Rosmarijnsteeg 7, 1012 R // website

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste shopping hotspots in Amsterdam Oud-West

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste (nieuwe) shopping hotspots in hartje Amsterdam
Sluiten