Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Fashion 16 feb 2017
Leestijd: 2 minuten

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste vintage shops van Rotterdam

Waar de tweedehands- en vintage zaken vroeger nogal vaak een muffe bedoeling waren (no hate), zijn vintage zaakjes anno 2017 vaak echte parels met veel licht en een frisse inrichting. We doken deze week Rotterdam in voor vijf van onze favorieten!

Dearhunter Vintage

Bij binnenkomst van deze winkel word je direct begroet door een hondenbeeld met fluffy roze hoed. Bij Dearhunter vind je unieke vintage stukken, nauwkeurig uitgezocht door de eigenaresse, en allemaal netjes gestreken of gestoomd. Naast dat je er prachtige stukken kunt vinden, zijn er diverse leuke hoekjes gedecoreerd met opvallende accessoires zoals een glimmende papegaai en ook de paskamers zijn ware kunstwerkjes. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van high-street winkels, op natuurlijk designer-items en exclusieve stukken na.

Eendrachtsweg 55A / website / Instagram

Sweet Rebels

Ook hier vind je de mooiste unieke items voor lage prijzen. De items zijn van goede kwaliteit en de eigenaresse helpt je graag met advies.

Schiedamse Vest 89B / website / Instagram

The Next Closet

Bij vintage shoppen denken we al snel aan marktkraampjes en winkels in steegjes, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Je hoeft namelijk echt niet meer de deur uit om tweedehandskleding te kopen. Neem bijvoorbeeld The Next Closet. Op deze online winkel scoor je de leukste tweedehands designerkleding. Op een zondagmiddag op de bank door de webshop scrollen en bestellen zonder dat je je huis hoeft te verlaten? Klinkt als de ideale middag als je het ons vraagt.

Tony’s Garage Sale

Bij Tony’s Garage Sale vind je verschillende ondernemers onder één dak. Er zijn zo’n drie vintage shops met kleding en de rest is een walhalla aan unieke tweedehands accessoires voor in huis.

Burgemeester van Walsumweg 528 / website / Instagram

Ruby Lee and the Vintage Factory

Ruby Lee is een toegankelijke winkel met huiselijke sfeer. We vinden er zelf al snel mooie grove truien en de leukste jassen, maar ook hoedjes, tassen en sieraden voor lage prijzen.

Nieuwe Binnenweg 206A / website / Instagram

Savage Lily in Disguise

Zusje van Ruby Lee, maar met een totaal andere sfeer. De winkel is rustig en minimalistisch ingericht; ons oog valt direct op de kledingrekken gevuld met unieke items, uitgekozen door de negentienjarige (!) eigenaresse. De prijzen zijn wederom toegankelijk; zo spotten we een heerlijke faux fur in goede staat voor €45.

Nieuwe Binnenweg 63B / website / Instagram

NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots in Den Haag

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste vintage shops van Rotterdam
Sluiten