Yvet Van Der Naalt
Yvet Van Der Naalt Food 28 apr 2016

NSMBL ontdekt: 5 x de leukste werk- én lunchplekken in Amsterdam

Lavinia Good Food

Na de officiële lunchtijd kun je bij Lavinia rustig werken zonder afgeleid te worden. Er zijn voldoende tafeltjes (en een bank) om te zitten; de sfeer is knus en je doet hier ook nog eens inspiratie op voor je interieur. Onze favoriet van de kaart is de banana bread. Sinds kort ook open in de avond, van woensdag tot zondag!

Kerkstraat 176 1017 GT Amsterdam // website

Scandinavian Embassy

Tijdens de lunchuren is het hier wat druk maar als dat voorbij is, is de sfeer er heel fijn. Je kan hier rustig werken met de lekkerste koffie (inclusief latte art) en fika (yummy kaneelbroodjes). Er zijn zowel grote tafels als loner seats; keuze zat om een perfect plekje te vinden waar je rustig aan het werk kunt.

Sarphatipark 34, 1072 PB Amsterdam // website

YAY Health Store & more

Onze favoriete spot is toch wel YAY – alleen de naam zegt het al. Er wordt heerlijk rustige muziek gedraaid en je kunt er onderuitgezakt op de bank zitten – of liggen, niemand kijkt er raar van op – of je kunt er toch voor kiezen om te zitten aan een van de ruime tafels. Favoriet zijn de raw banana pancakes, maar je kunt er ook heerlijk lunchen of koffie drinken met een verantwoord taartje.

Gerard Doustraat 74, 1072 VV Amsterdam // website

CT Coffee & Coconuts

Een plek heb je hier gegarandeerd. Je hebt de keuze uit 3 verdiepingen en je kunt zitten op een van de banken, stoelen of zitzakken; hier ben je voorlopig niet weg. De sfeer is erg relaxed en door het knus ingerichte interieur voel je je hier snel thuis. Alleen de architectuur al is een bezoekje waard en ook de Nieuw-Zeelandse surf-stijl kaart is fantastisch. Denk aan voldoende verse juices, maar ook shakshuka en acaï bowls. Overal lijkt over nagedacht, zelfs het licht word rond 18:00 gedempt om het sfeervoller te maken.

Ceintuurbaan 282-284, 1072 LR Amsterdam // website

COTTONCAKE

Een verstopt plekje bovenin het oh-zo leuke winkeltje COTTONCAKE. Het interieur is volledig wit, waardoor je hier even een rustige break kunt nemen om te werken en inspiratie op te doen, maar ook zeker iets lekkers kunt bestellen van de kaart.

1e van der Helststraat 76-hs, 1072 NZ Amsterdam // website

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL ontdekt: 5 x de leukste werk- én lunchplekken in Amsterdam
Sluiten