Emma Toussain
Emma Toussain Werk & Carrière 20 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

NSMBL zoekt een redactiestagiair(e) vanaf februari 2024

Een stage bij NSMBL? Dat is vanaf februari 2024 weer mogelijk! Ben jij gek, mode, beauty en lifestyle maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Hou jij van schrijven en wil je je ontwikkelen in het mediavak? Dan is dit de plek voor jou.

Ben jij gek op social media, ben je op de hoogte van de laatste social trends en weet je hoe je dit kan vertalen naar eigen en vooral creatieve content? Dan zijn we op zoek naar jou.

Over NSMBL

NSMBL is een online magazine voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, de laatste modetrends, je uiterlijk, je carrière, tips over je financiën of alles over de laatste beautytrends: NSMBL heeft het allemaal.  We vertellen je verhalen, geven je concrete tips en bieden je eindeloze inspiratie. Inspiratie om de allerbeste en mooiste versie van jezelf te zijn en je door de struggle van het onvoorspelbare leven heen te worstelen.

Wat ga je doen?

Als redactiestagiaire bedenk en schrijf je artikelen voor de website. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en andere relevante gebeurtenissen. Je doet onderzoek naar verhalen en je weet bijzondere invalshoeken te vinden. Je leert veel, krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en input wordt zeer gewaardeerd.

Meer weten over de vacature of zelfs al solliciteren?

27 vragen die je jezelf kunt stellen om het beste uit jezelf te halen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.