NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 8 en 9 februari

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. NATAN Collective in X BANK in Amsterdam – vanaf 7 februari


NATAN organiseert dit weekend de eerste Nederlandse editie van hun succesvolle NATAN Collective met daarin het werk van zes opkomende Nederlandse fotografen. Zij kregen de opdracht om een eigen interpretatie te geven aan een couture look van het Belgische modehuis. De fotografen kregen volledige artistieke vrijheid bij het vastleggen van de couture look. De werken worden vanaf 7 februari 2020 voor zes weken tentoongesteld in X BANK te Amsterdam.

2. Happy Feelings in Rotterdam – 7 februari


Happy Feelings is op vrijdag 7 februari te vinden in BIRD Rotterdam. Verwacht een overvloed aan ballonnen, vrolijke mensen en natuurlijk heerlijke deuntjes. Niet te vergeten: de kater op zaterdagochtend, die is het waard.

3. De Friends Quiz in Utrecht – 9 februari


Fan van Friends? Dan moet je dit weekend in Utrecht zijn. Op 9 februari organiseert het Filmcafé in Utrecht een Friends Quiz voor alle fans. Hoe groot is jouw liefde voor de serie? Ben je op de hoogte van alle feitjes? Test het dit weekend en misschien gaat jouw team wel met de eerste prijs naar huis.

4. Zer00’s Heroes x Patronaat in Haarlem – 8 februari

Heb je zin in een throwback naar de hitjes van vroeger? Zaterdag is er een grote 00’s party in Het Patronaat in Haarlem. Stap in Dio’s Tijdmachine en ga met Zer00’s Heroes in 2020 terug naar de tijd van Hyves, Justin Timberlake en beltegoed. Pop, indie, dance en natuurlijk die dirty urban uit de Zer00’s: álle hits van ’00 tot ’09 overdwars, so you better get this party started.

5. Snuffelmarkt in Eindhoven – 9 februari


Heb je zin om dit weekend op zoek te gaan naar pareltjes? Ga dan aanstaande zondag naar de Snuffelmarkt in het NH Koningshof te Eindhoven. Hier vind je driehonderd kwamen vol met vintage, tweedehands, curiosa en andere oude spullen. Leuk als je op zoek bent naar wat leuke items voor in je huis.

nsmbl tipt februari
Snuffelmarkt Eindhoven
Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 8 en 9 februari
Sluiten