Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 11 mrt 2020

NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 14 en 15 maart

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Vincent op Vrijdag & The TittyMag – 13 maart

Eén vrijdagavond per maand vindt in het Van Gogh Museum Vincent op Vrijdag plaats. De editie op 13 maart is in samenwerking met The TittyMag en gaat over vrouwelijke beeldvorming in de kunst. Het belooft een volle avond te worden, waarin powervrouwen als Milou Deelen, Tatjana Almuli en Samya Hafsaoui je meenemen op een tour langs de portretten van vrouwelijke kunstenaars.

En dat is nog niet alles. Er is muziek van Nathifa Efia, Queer Rapduo LIONSTORM geeft een live optreden en je kunt een goed gesprek voeren met Heske ten Kate (bekend van de podcast Naakt op een Kleedje). Tickets kun je hier kopen.

2. Van J. naar Jessica – 14 maart

In theater Babel in Rotterdam is vanaf 14 maart de voorstelling van Jessica te zien. Jessica is een transgender die op dit moment in transitie is van man naar vrouw. Tijdens de voorstelling deelt ze haar verhaal en gaat geen taboe uit de weg. Haar medespelers vragen zich af of zij zich eigenlijk wel thuis voelen in hun eigen lichaam. De voorstelling speelt zich af in een 360 graden setting. Ook fijn: na afloop krijg je een vegetarische en biologische maaltijd. Kaartjes kun je hier kopen.

3. Finale Wie is de Mol in de bioscoop zien – 14 maart

Zaterdag 14 maart is de finale van Wie is de Mol. Net als afgelopen twee jaar kun je de finale in de bioscoop gaan kijken. De finale is te zien in veertien vestigingen van Vue en in 22 vestigingen van Pathé. Let wel op: sommige vestigingen zijn al helemaal uitverkocht, dus wees er snel bij.

4. Wonen&Co de Beurs – t/m 15 maart

Heb je nog wat interieur inspiratie nodig? Komend weekend vindt de Wonen&Co beurs plaats in het MartiniPlaza in Groningen. Ontdek de laatste trends, doe inspiratie op en kijk je ogen uit. Wie weet ga jij wel met een volledig nieuw interieur naar huis.

5. Amsterdam Coffee Festival – t/m 15 maart

Ben je een echte koffieliefhebber? Dan is het Amsterdam Coffee Festival echt iets voor jou. Het festival vindt plaats van 13 tot en met 15 maart. Tijdens dit event komen verschillende barista’s en koffie-experts vanuit heel Europa naar Amsterdam. Je kunt workshops volgen, genieten van live muziek en andere acts, de laatste trends ontdekken en natuurlijk ook lekker eten en genieten van de heerlijke cocktails.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 14 en 15 maart
Sluiten