NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 22 en 23 februari

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Ramen Festival in Amsterdam – 23 februari


Fan van ramen? Dan zit je dit weekend goed in Amsterdam. Op 23 februari verandert Het Sieraad in een klein stukje Japan. Verschillende tentjes serveren hun signature of limited edition ramen, Japanse snacks en drankjes. Geniet van heerlijke Japanse ramen, hapjes, karaoke en zie van dichtbij hoe verse noodles worden gemaakt. Bij zijn is meemaken.

2. Soenda Indoor in Utrecht – 22 februari


Mag het festivalseizoen wat jou betreft wel weer beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want aanstaande zaterdag is het tijd voor Soenda Indoor Festival in Utrecht. Trek je dansschoentjes maar weer aan, roep je vrienden bij elkaar en ga even helemaal los.

3. Opening Expositie Ambassade in Den-Haag – 22 februari

Alle cultuurlovers opgelet. Dit weekend wordt er een feestje gevierd in de voormalige Amerikaanse ambassade in Den-Haag. Vanaf 19:00 uur ben je welkom in de oude ambassade en het belooft een spektakel te worden. Vier verschillende exposities, live muziek en natuurlijk gezellige mensen. Kom wel op tijd, want vol is vol.

4. Carnaval in Oeteldonk – 22 t/m 26 februari


Op naar het zuiden, want het is weer tijd voor het jaarlijkse carnaval. Dit weekend wordt Den-Bosch weer omgetoverd tot Oeteldonk, verzamelt iedereen zich op de Markt in zijn foutste kleding en wordt er meegezongen met carnavalsmuziek. Alle ingrediënten voor een prima feestje. Alááááááááf.

5. Happy Feelings in Haarlem – 22 februari


Geen zin in carnaval maar wel zin in een feestje? Dan is Happy Feelings er dit weekend voor jou in Haarlem. Op zaterdag tovert Happy Feelings het Patronaat om tot een vrolijke bende met een overvloed aan confetti, ballonnen, gezellige mensen en fijne muziek.

6. Totally Twisted Drag Brunch bij het W Hotel in Amsterdam – 23 februari


Dat wordt gieren: aanstaande zondag vindt de Totally Twisted Drag Brunch plaats bij het W Hotel in Amsterdam. Wat je kan verwachten? Eindeloos brunchen, cocktails, bubbels en vooral véél entertainment. Zo wordt er gelip-synct, is er komedie en kan je tegen je vrienden battelen met de leukste spellen.

Voor deze brunch werkt het W Hotel samen met Totally – bekend van de Rotterdam Pride, Cologne Pride Liquid Kiddy en natuurlijk Milkshake Festival. Het event “brings some sparkle to your Sunday“, aldus de organisatie. Kortom: bijzijn is meemaken. Tickets koop je hier.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 22 en 23 februari
Sluiten