Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Love & Life 4 mrt 2020

NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 7 en 8 maart

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

 

1. Amsterdam Fashion Week – 6 en 7 maart

Het is weer tijd voor Amsterdam Fashion Week, wat betekent dat er een weekend vol mode en trends te wachten staat. Hoewel de shows alleen op uitnodiging zijn, staat er nog veel meer op het volle programma. Zo kan je je op zaterdag inschrijven voor speciale fashion talks over duurzaamheid, ondernemen en andere interessante onderwerpen. Daarnaast is er een Fashion Illustration Exposition en zijn er twee feestjes in The Mayer Manor en het W Hotel.

2. The Promised Land Wintercircus in Amsterdam – 7 maart

Het Wintercircus van Thuishaven is altijd een feestje om bij te wonen. Deze keer belooft een extra goede editie te worden, met namen als Benny Rodriguez, Sandrien en De Sluwe Vos. Dat wordt maandag vrij nemen.

 

3. Café theater festival in Utrecht – 5 tot en met 8 maart

Vijf tot en met acht maart kan je in verschillende cafés in Utrecht terecht voor een flinke dosis theater. Je barkruk wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Kortom: je moet wel tegen een verrassing kunnen.

 

4. Laatste week Thierry Mugler: Couturissme, Kunsthal in Rotterdam – tot en met 8 maart

Als je van mode houdt, is dit toch wel dé tentoonstelling die je niet mag missen. Tot en met dit weekend kan je nog genieten van alle prachtige creaties die Thierry Mugler heeft voortgebracht in zijn carrière.

 

5. Swan Market in Tilburg – 7 maart

Op de Swan Market in Tilburg shop je de leukste cadeautjes op het gebied van mode, interieur, design, vintage en gadgets.

 

6. International Women’s Day Yoga Flow & The Language of Colour bij Lululemon in Amsterdam – 8 maart

Zondag acht maart is het International Women’s Day en dat moet gevierd worden. Bij Lululemon in de negen straatjes te Amsterdam doen ze dat met een flinke yogasessie waarvoor je je hier kan aanmelden. Wat je daar precies gaat doen? Yoga goeroe Tash Richards geeft les en dat wordt niet zomaar een les: “Lululemons yoga ambassador Tash Richards will lead you through an intuitive, explorative yoga flow, connecting you to your subconscious and tuning in to your natural rhythm. Allowing you to dive into your animalistic instinct and away from conscious controlled thought and movement.” Ideaal voor als je even je hoofd leeg wilt maken.

 

7. Women’s March 2020 in Amsterdam – 8 maart

Voor de feministen onder ons is dit een belangrijk evenement. Tijdens de Women’s March in onze hoofdstad loop je mee om aandacht te vestigen voor gelijke rechten en andere zaken die jij belangrijk vindt. Trommel je vriendinnen op en maak er een mooie – en strijdlustige – dag van.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 7 en 8 maart
Sluiten