Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Video 26 apr 2020

Video: NSMBL To The Rescue – Outfitinspiratie met Rachelle

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s tot een kijkje in de kledingkast.

Want zeg nou eerlijk, het is toch heerlijk om te zien wat een ander zoal draagt. Helemaal in deze tijden, waar de joggingbroek toch negen van de tien keer onze beste vriend is. Wij begrijpen je. Je kan wel wat extra outfitinspiratie gebruiken om deze dagen door te komen.

NSMBL To The Rescue

Vorige week nam Tess je mee in haar hobby’s. Zo zag je haar self-care routine, ging ze schilderen, speelt ze een spelletje met haar lover en kon je haar zien stuntelen op skeelers. In de NSMBL To The Rescue van deze week deelt Rachelle haar outfitinspiratie. Van maandag tot en met zondag laat ze zien wat ze draagt.

Eerlijk toegegeven: er zijn natuurlijk ook dagen waarop zij haar joggingbroek niet verruilt voor iets anders, maar toch maakt het een verschil als je je ’s ochtends in iets vrolijks hijst. Deze week zie je hoe welke fashionable én comfortabele outfits Rachelle draagt tijdens de quarantaine.

Haar stijl zou ze zelf omschrijven als een ‘rommeltje’, een beter woord kan ze niet vinden. Let’s find out of jij haar stijl wel weet te omschrijven. Laat het ons vooral weten.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Outfitinspiratie met Rachelle
Sluiten