Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 28 jun 2019

Dit mega fijne en betaalbare cosmeticamerk is verkozen tot populairste onder gebruikers

Niet MAC, niet Estée Lauder, Urban Decay, Too Faced of Benefit is verkozen tot het meest populaire cosmeticamerk, maar het mega betaalbare NYX Cosmetics staat op numero uno als allerfijnste. Dat blijkt uit een onderzoek dat een Amerikaanse consumentensite op Reddit uitvoerde.

NYX het meest populaire cosmeticamerk

Volgens consumentensite SiteJabber is NYX hét cosmeticamerk waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Om tot deze conclusie te komen, zijn ze maar liefst elfduizend comments en foto’s afgegaan op de Reddit-thread ‘r/MakeupAddiction’. Wat bleek? NYX verscheen in maar liefst 42% van de afbeeldingen, en dan voornamelijk met betrekking tot huid-, lip-, en oogproducten.

Look of the day ❤️ Deze look is gemaakt met het Ultimate Edit Shadow Petite Palette in ” Phœnix ” 👀🔥🔥 + Born To Glow Liquid Illuminator in ” Sunbeam ” 😌✨ + #thisiseverything Lip Oil 🙌🏼 📸 @prettylittlething #nyxcosmeticsnl

171 Likes, 3 Comments – NYX Professional Makeup NL 🇳🇱 (@nyxcosmeticsnl) on Instagram: “Look of the day ❤️ Deze look is gemaakt met het Ultimate Edit Shadow Petite Palette in ” Phœnix “…”

Andere hoog scorende merken

Naast NYX, bleken ook Maybelline, Tarte, Urban Decay en Too Faced populaire merken onder make-upliefhebbers. Het mag op zich niet als verrassing komen dat NYX hét cosmeticamerk is waar menig make-uphart sneller van gaat kloppen. De producten van het merk zijn betaalbaar, er is een enorme collectie om uit te kiezen en de prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch.

🦋 @beautybykellyo gebruikte onze Control Freak Brow Gel en het Ultimate Shadow Palette in ‘Brights’ voor deze #eotd 🦋 #nyxprofessionalmakeupnl #nyxcosmeticsnl

343 Likes, 2 Comments – NYX Professional Makeup NL 🇳🇱 (@nyxcosmeticsnl) on Instagram: “🦋 @beautybykellyo gebruikte onze Control Freak Brow Gel en het Ultimate Shadow Palette in ‘Brights’…”

We wisten het natuurlijk al, maar nu is het nogmaals door duizenden beautyliefhebbers bevestigd: NYX is een fijn, betaalbaar én kwalitatief goed merk. Inslaan die handel.

SiteJabber

Reageer op artikel:
Dit mega fijne en betaalbare cosmeticamerk is verkozen tot populairste onder gebruikers
Sluiten