OMG – Octo Tentakel uit Spongebob Squarepants krijgt een eigen spin-off

Een tijdje geleden konden we lezen dat Spongebob Squarepants hoogstwaarschijnlijk een spin-off krijgt. Ook al is dit programma misschien niet meer voor ons bedoeld, we waren hier stiekem wel heel enthousiast over. We hebben goed nieuws, want we weten eindelijk waar de spin-off over zal gaan.

Niemand minder dan Octo Tentakel, de grumpy buurman van Spongebob, krijgt de hoofdrol in deze spin-off. We kunnen niet wachten tot de serie uitgezonden wordt.

Spongebob Squarepants

We kennen Spongebob Squarepants natuurlijk als het vrolijke, gele ventje dat allerlei avonturen meemaakt. Hoewel hij met zijn lach veel mensen kon irriteren, zijn wie stiekem groot fan van de gele spons. Wie vaak een bijrol in Spongebobs avonturen heeft is zijn (vaak chagrijnige) buurman Octo Tentakel. Zonder Octo was Spongebob niet zo populair geweest en om deze reden krijgt hij een spin-off.

De spin-off met Octo Tentakel

Netflix en Nickelodeon zijn een samenwerking gestart om deze nieuwe serie te ontwikkelen. Het leek ze een goed idee om Octo hierin de hoofdrol te laten spelen. Octo speelt klarinet en werkt achter de kassa in het restaurant De Krokante Krab. Hij haat zijn werk, is zelden vrolijk en is eigenlijk precies het tegenovergestelde van Spongebob. Dit werkt natuurlijk goed voor een spin-off. Omdat Octo erg muzikaal is, zal muziek veel terugkomen tijdens deze serie.

Why is it whenever we have Squidward swag it’s… fun?! Tap to shop Squidward merch or visit #LinkInBio

85.1k Likes, 292 Comments – SpongeBob SquarePants (@spongebob) on Instagram: “Why is it whenever we have Squidward swag it’s… fun?! Tap to shop Squidward merch or visit…”

Wat kunnen we verwachten?

Andere details over wat de verhaallijn precies is en wanneer de spin-off gelanceerd wordt, is nog niet bekend. Nickelodeon en Netfix willen namelijk nog niet te veel verklappen. Daarbij staat dit idee nog maar net in de steigers, dus er moet nog veel gebeuren. We moeten nog afwachten of we de serie gelijk op Netflix kunnen bingewatchen of dat we hem eerst op Nickelodeon te zien krijgen.

We hopen tenslotte natuurlijk dat Spongebob zelf, Patrick en andere bijrollen uit de originele Spongebob serie ook te zien zijn in de spin-off.

Teen Vogue

Reageer op artikel:
OMG – Octo Tentakel uit Spongebob Squarepants krijgt een eigen spin-off
Sluiten