Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 1 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Iemand stal een oester van Rihanna en dat heeft ‘m een paar honderd euro gekost

Als er één persoon is waarvan je weet dat je er niet mee moet sollen, is het Rihanna. De zangeres staat erom bekend overal en altijd te doen waar ze zin in heeft en absoluut geen blad voor de mond te nemen. En dat heeft een man in een restaurant in Londen geweten.

Afblijven van Rihanna’s eten

Afgelopen woensdag was Rihanna samen met wat vrienden in Chiltern Firehouse, een exclusief restaurant in Londen, waar een dronken man op haar tafel afstapte en zonder pardon een oester van een schaal pakte. Een actie die natuurlijk te gestoord voor woorden is. Rihanna reageerde gelukkig exact zoals je van haar verwacht: zij en haar gezelschap lieten de dronkelap een heel nieuw bord oesters á £250,- (€290,-) betalen.

“After downing it they carried on drinking only to be given a hefty telling off from one of Rihanna’s entourage, who demanded they pay £250 for a fresh platter because he had ruined theirs,” aldus een bron die het tafereel van dichtbij zag. “The bloke who ate the oyster had no choice but to get his credit card out.”

@savagexfenty April 1st

3.5m Likes, 37k Comments – @badgalriri on Instagram: “@savagexfenty April 1st”

£250,- is een flinke smak geld, maar we kunnen heel goed begrijpen dat Rihanna het de man heeft laten betalen. Je blijft gewoon met je pisvingers van andermans eten af. Al helemaal als je deze persoon niet kent.

ELLE

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Iemand stal een oester van Rihanna en dat heeft ‘m een paar honderd euro gekost
Sluiten