Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 10 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Off-White is ‘s werelds populairste modemerk en verslaat wereldberoemde modehuizen

De Off-White hype is al een tijdje gaande en er lijkt nog lang geen einde aan te komen. We kennen allemaal de iconische riem die onze moeders op een Ikea-gordel vinden lijken, maar wij voelen ze wel. Virgil Abloh gaat door het dak met het merk, dat blijkt maar weer uit het feit dat Off-White ‘s werelds populairste merk is.

Afgelopen November werd Supreme nog verkozen tot populairste merk, maar dit keer haalde Off-White het streetwear merk in en is het verkozen tot populairste merk ter wereld.

Off-White is officieel ‘s werelds populairste merk

Hoe ‘s werelds populairste merk gemeten wordt? Lyst Index houdt het shopgedrag van miljoenen mensen nauwlettend in de gaten en trekt daaruit eens in de zoveel tijd een conclusie.

Met die nummer één plek laat Abloh niet de minste achter zich. Hij wordt gevolgd door de wereldberoemde modehuizen Gucci, Balenciaga en Fendi. En bedenk dan even dat Balenciaga dit jaar de Triple S sneakers als een malle verkocht en de Gucci-mania ook nog lang niet stopt. Een hele prestatie dus, die eerste plek bemachtigen.

resort 19 women’s Off-White™ collection titled “No Doubt” at Le Corbusier’s Maison du Brésil. photography c/o @viktor_vauthier

30.9k Likes, 54 Comments – Off-White™ (@off____white) on Instagram: “resort 19 women’s Off-White™ collection titled “No Doubt” at Le Corbusier’s Maison du Brésil….”

Off-White is inmiddels een merk waar we niet meer omheen kunnen en heeft die eerste plaats meer dan verdient. De samenwerkingen met Ikea en Nike hebben volgens Lyst zeker bijgedragen aan de populariteit van het jonge merk. Daarnaast heeft Abloh gewoon verstand van zaken, na jarenlange ervaring bij Louis Vuitton en Kanye West’s Yeezy.

@nigo & company ©2019

118k Likes, 717 Comments – @virgilabloh on Instagram: “@nigo & company ©2019”

Naast het populairste merk, meet Lyst Index ook de twintig populairste producten. Hier kwam uit dat de Alexander McQueen sneakers het populairst zijn, gevolgd door de Prada stud headband en de Jacquemus Le Chiquito bag.

Wij vinden dat Virgil Abloh deze plek meer dan verdiend heeft en gunnen hem nog heel veel jaren succes. Stiekem hopen we op nog veel meer leuke samenwerkingen in de komende jaren, wij laten ons verassen.

Lyst

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Off-White is ‘s werelds populairste modemerk en verslaat wereldberoemde modehuizen
Sluiten