Oh no no! Deze speelgoedhamster maakt wel érg ongemakkelijke geluiden

Love & Life

Oh no no! Deze speelgoedhamster maakt wel érg ongemakkelijke geluiden

Je duikt samen met je partner de speelgoedwinkel in om iets leuks uit te zoeken voor je nichtje, ziet een lieve, knuffelige speelgoedhamster en besluit ‘m eens aan te zetten om te kijken wat er gebeurt. Van alle mogelijke opties die hierna zouden kunnen volgen, hadden we dit echt nóóit verwacht.

Luke King en zijn vrouw Francesca stuitten in een winkel op deze pluche hamster, die de meest dubieuze geluiden maakt die we in lange tijd gehoord hebben. Direct na het aanzetten van de hamster, begon deze namelijk een geluid te produceren dat nergens anders op lijkt dan een vrouw die seks heeft – en geniet. Om alles nóg een tikje erger te maken, vibreert het ding tegelijkertijd ook nog enorm.

Hoewel je er echt, maar dan ook echt geen dirty mind voor hoeft te hebben om deze ‘fout’ in te zien, blijft het zo dat deze ‘Bam Bam Hamster’ (ja, zo heet ie!) toch in productie is genomen.

Luke deelt zijn ongemakkelijke verhaal: ‘It started coming out with very unusual sounds for a kids’ toy. It was making these screaming sounds and I was like, ‘Oh my God.’ I was a bit embarrassed because there were quite a few people looking at me.

I don’t know the background to the toy. But you would think it would get to the marketing or developing stage and someone would think, ‘Hold on a sec, this doesn’t sound right.’ Maybe that’s why it wasn’t selling.’

ill-have-what-shes-having-when-harry-met-sally

Mocht je toch interesse hebben om ‘m in te slaan, bijvoorbeeld als seksspeeltje: het ding heet ‘The Bam Bam Hamster Soft Toy’ en is gemaakt door het Spaanse IMC Toys, onder het label van Club Petz. Bijzonder genoeg is hij in een groot aantal populaire speelgoedwinkels te koop, al verkoopt hij niet zo goed… We wonder.

Wij zijn vooral erg benieuwd langs hoeveel mensen de hamster is gegaan voordat ie in de schappen kwam!