Beyoncé heeft fans verrast door zojuist haar nieuwe album te droppen

Beyoncé heeft ons allemaal laten schrikken net, toen ze spontaan haar nieuwste album heeft gedropt. De zangeres heeft voorafgaand aan de Netflix-documentaire Homecoming, een gelijknamig live-album uitgebracht.

Samen met het uitkomen van Homecoming: A Film By Beyoncé op Netflix dropt de zangeres dus uit het niets een bijbehorend Homecoming-album. Beiden zijn afkomstig van haar legendarische optreden op Coachella vorig jaar, oftewel: Beychella.

Album Homecoming van Beyoncé

Het nieuwe album van Beyoncé bevat klassieke hitjes zoals Crazy In Love, Drunk In Love en 7/11. De opnames hiervan zijn afkomstig van het Coachella-optreden van vorig jaar. Beyoncé was toen de eerste zwarte vrouw die als headliner voor het muziekfestival is geboekt.

Dit is ook de reden dat er ook een medley opstaat van verschillende nummers van Destiny’s Child, waar Beyoncé natuurlijk jarenlang onderdeel van was. Destiny’s Child had vorig jaar een reünie op het muziekfestival en fans werden helemaal wild.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Er waren al een hele tijd geruchten over een nieuwe album, maar mensen dachten dat er nieuwe muziek op het album zou staan. Daarnaast dachten fans dat het album B7 zou heten, wat ook niet het geval is.

Het album bevat in totaal veertig tracks waaronder een cover van Before I Let Go, wat een nummer is van Frankie Beverly and Maze.

Reageer op artikel:
Beyoncé heeft fans verrast door zojuist haar nieuwe album te droppen
Sluiten