Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Het lijkt erop dat Gossip Girl terugkomt met de originele cast

Stop met wat je aan het doen bent, want we hebben mogelijk het beste nieuws van het jaar. Het lijkt er namelijk sterk op dat de originele cast van Gossip Girl terugkomt voor een nieuw seizoen. Ja, dat lees je goed.

Guess who’s back …

De originele cast van Gossip Girl in een nieuw seizoen

Gossip Girl kwam op HBO Max al met een reboot, maar deze stopte na twee seizoenen. Het keek lekker weg, maar niets haalde het bij the real deal. We willen Serena, Blair, Nate en Chuck weer door Manhattan zien paraderen. En nu lijkt het erop dat dit ook écht gaat gebeuren. Op de officiële Instagram-pagina van Gossip Girl staat een post die hint naar een nieuw seizoen met de oude cast…

”Welcome back, Upper East Siders. After a long time away, I see it didn’t take much time for you to dirty up the clean slates I gave you. #GossipGirl” staat er bij de iconische foto van de oude cast.

Zullen we gaan zien hoe de Upper East Siders zijn veranderd in hun ouders, met een flamboyant leven in Manhattan? Wij hopen stiekem op een New Yorkse versie van Gooische Vrouwen, met de originele Gossip Girl cast.

De commentsectie staat in brand

En net als wij, zijn GG-fans van over de hele wereld in rep en roer. Als dit écht zo is, dan is dat het beste nieuws in tijden. Je begrijpt: de commentsectie staat in vuur en vlam. ”I am so sorry but if Gossip Girl comes back with the original cast I will officially isolate from the world and never come back because I will have achieved perfect happiness” schrijft een fan onder de post. Een ander schrijft: ”Don’t play games…I will sue you for emotional distress…👩🏽‍⚖️ Is this really happening??? Please say yes.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.