Onderzoek wijst uit dat je het liefst Netflix kijkt met je huisdier en het is zó waar

We overdrijven niet als we zeggen dat we alles voor ons huisdier over zouden hebben. Neem een hond als voorbeeld. Ben je verdrietig? Deze viervoeter is er voor je. Kom je thuis? Niemand is zo blij om je te zien als je hond. Daarom is het niet zo gek dat we bijna alles met deze beestjes doen, tot Netflix kijken aan toe. En wat blijkt? Volgens onderzoek kijken we inderdaad het liefst Netflix met onze huisdieren.

Bye Netflix & Chill

Leuk hoor, dat Netflix & Chill. Maar als jij met je hond/poes/goudvis opnieuw Friends of Gossip Girl kijkt heb je geen zin in gefriemel aan je lijf. Nu is er zelfs onderzoek gedaan dat aantoont dat we liever met ons huisdier voor de buis zitten, dan met een partner. Vertel ons iets wat we nog niet wisten.

In het onderzoek, dat door Netflix zelf is uitgevoerd, komt naar voren dat maar liefst 84% van de Amerikanen een serie of film met hun huisdier kijkt. Daar blijft het niet bij, 71% beweert dat een huisdier het beste maatje is tijdens zo’n bingewatchsessie.

Huisdieren for the win

Wie durft te beweren dat huisdieren helemaal geen goede buddies in crime zijn, heeft het mis. Onder de daredevils die een horrorfilm of juist een drama aanzet, krijgt ruim een kwart steun van hun huisdier. Sterker nog: 27% praat met huisdieren tijdens het kijken van een film of serie.

Ok, zelfs dat komt ons niet geheel onbekend voor. Ook al betekent het dat we ze moeten omkopen door het meest comfortabele plekje vrij te maken dat er is en ze heel veel snoepjes te geven. Daar krijg je in ieder geval wel steun en veel knuffels voor terug. Oh, en niemand die zich bemoeit met wát je kijkt. Ook fijn.

Netflix

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat je het liefst Netflix kijkt met je huisdier en het is zó waar
Sluiten