Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Love & Life 5 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

4 Hete foto’s om te sturen na een one-night-stand om het spannend te houden

Heb je een sexy nacht achter de rug zitten? Lucky you. Een nachtje rollenbollen is heel gezellig, maar wat is nu het protocol voor de dagen erna? Als je hem nog wilt zien, is het belangrijk dat het vuurtje tussen jullie aanblijft. Één manier kan zijn door een paar hete kiekjes te sturen, zoals deze.

One night stand protocol

Na aanleiding van jullie knusse nacht – aka one night stand – ben je tot de conclusie gekomen dat je hem eigenlijk wel wilt blijven zien. Maar hoe zorg je hiervoor? Een blauwtje lopen is namelijk kut, dan valt je ego aan diggelen. Een sexy fotootje of twee sturen kan net dat ene duwtje in de rug zijn om dit sappige spektakel te laten voortzetten.

Word niet te gretig voor die D, want dan is de kans groot dat hij afschrikt. Herinner hem eraan wat er is gebeurd door die foto, en laat een speelse hint vallen dat je hem nog wel eens wilt zien. Blijf spontaan, dan kom je zelfverzekerd over en kan hij je niet weerstaan.

1. Een decolleté foto

Dit is natuurlijk een foto waar je nooit verkeerd mee kan gaan. Het is nét genoeg om zijn gedachte naar een bepaald iets te laten gaan, maar het laat genoeg aan de verbeelding over. Houd rekening met het licht, zodat je je beste kanten kan benadrukken. Stuur de foto samen met een kort berichtje waarin je zegt dat je het leuk hebt gehad. Just wait and see… Hij reageert meteen.

2. Een casual (en toevallig sexy) spiegelselfie

Spiegelselfies kunnen snel nogal narcistisch en ongemakkelijk overkomen. Als je de edele kunst van het maken van een excellente spiegelselfie onder de knie weet te krijgen, kan je elke man om je vinger winden. De truc is om daar niet als een paspop uit de Christine Le Duc te poseren, maar houd het casual en gezellig. Je hoeft daar ook niet in je tuigje te staan, maar een croptop met een kanten string doet het ’em al.

3. Een ik-heb-net-gedoucht selfie

Een vrouw die net uit de douche is, is gewoon heet. Dat is simpelweg een feit. Je ziet er fresh uit, ruikt naar tropische stranden en je hebt die echte echte wetlook. Dus als je daar geen gebruik van maakt, ben je gewoon een dommerik. Tuurlijk hoef je daar niet in de nakie te gaan staan, maar laat wat van je blote schouders zien, en zijn fantasie slaat op hol.

4. Een sexy out-and-about foto

Als hem wel geïnteresseerd wilt laten, maar je houdt er niet van om huid te showen, dan zijn er ook andere opties. Onderschat de kracht van de ik-ben-onderweg-naar-yoga foto of kiekje van jezelf wanneer je onderweg naar werk bent. Het laat zien dat je een druk bezet leven hebt, maar hem wel in je drukke schema kan proppen.

Wat je ook doet, en of je nu wel of niet een foto stuurt, maakt niet echt uit. Zolang je jezelf bent en niet gaat overthinken, gaat hij je sowieso nog een keer willen zien. Wie weet waar het toe gaat. En anders door naar de volgende.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 Hete foto’s om te sturen na een one-night-stand om het spannend te houden
Sluiten