Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 29 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Omdat ze niet altijd perfect was – de meest ongemakkelijke momenten van Kim Kardashian

Kim Kardashian betrap je anno 2020 niet meer zo snel op een blunder. Omdat ze inmiddels zó getraind is door momager Kris Jenner en hubby Kanye West maakt ze zelfs geen fashion faux pas meer. Maar ooit was het anders en damn, dit is waarom we zo van het internet houden. We hebben in de krochten van het internet ongemakkelijke momenten van Kim gevonden die we met liefde delen.

De ongemakkelijke momenten van Kim Kardashian

Ons Kim loopt natuurlijk al heel wat jaartjes mee in de Amerikaanse showbizz en oh, wat heeft ze haar best gedaan om door te breken. Met heel wat ongemakkelijke momenten als gevolg.

1. Toen ze zangeres probeerde te worden

Kim Kardashian heeft een blauwe maandag geprobeerd te zingen. Je raadt al dat dit net zo’n succes was al de zangcarrière van haar toenmalige BFF Paris Hilton. Gelukkig weet ze zelf ook dat het geen goed plan was: “If there’s one thing in life that I wish I didn’t do… I don’t like it when people kind of dabble into things they shouldn’t be.”

Ze slaat de spijker op z’n kop.

2. Toen ze bloem over zich heen kreeg bij haar parfum lancering

Kim had ongetwijfeld haar best gedaan om haar mooiste zwarte outfit uit de kast te trekken voor de lancering van haar parfum True Reflection. Toen ze vervolgens een flour bomb over zich heen kreeg was ze allesbehalve blij. “That probably is the craziest, unexpected, weird thing that ever happened to me.”

3. Toen ze een meme werd na haar Yeezy shoot

De realityster doet er natuurlijk alles aan om de Yeezy’s van haar man aan te prijzen onder haar miljoenen volgers. Maar als er één ding is wat de familie niet wil, dan is het een meme worden. Je raadt al hoe laat het is, ze ging viral.

4. Toen North zich front row niet gedroeg naast Anna Wintour

Anna Wintour was al niet zo’n fan van de familie, maar toen North een tantrum kreeg náást haar tijdens Fashion Week was ze al helemaal niet blij. Haar houding zegt ALLES:

5. Toen ze het gezicht was van wc-papier

Zelfs een wereldster als Kim Kardashian begint klein. Om de eindjes aan elkaar te knopen zei ze ‘ja’ tegen een deal met een merk dat wc-papier op de markt brengt.

ongemakkelijke momenten van Kim Kardashian

6. Toen North vroeg hoe ze beroemd is geworden

Probeer je kleuter maar uit te leggen dat je beroemd bent geworden omdat oma je sekstape naar buiten heeft gebracht. Tot nu toe denkt North nog altijd dat haar moeder nu zo bekend is door Keeping Up. LOL.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Omdat ze niet altijd perfect was – de meest ongemakkelijke momenten van Kim Kardashian
Sluiten