Halleluja – Er is een online outlet geopend met merken als H&M, Adidas, Balenciaga en meer

Gaat je hart sneller kloppen van een koopje en word je al helemaal wild als je hoge kortingen ziet? Dan hebben we goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe online outlet geopend waar kleding van prachtige merken te koop is voor een prikkie. Tijd voor een feestje.

En met feestje bedoelen we flink je pinpas laten wapperen. Nu je eindelijk verschillende merken met mega veel korting kunt shoppen, is het niet verkeerd om hier alvast je wintergarderobe in te slaan.

Online outlet Afound

We zijn super blij dat er een outlet als Afound bestaat, want normaal gesproken wordt er minder duurzaam omgegaan met kleding restanten. Bij Afound niet, want dit is een soort marktplaats waar je elke dag nieuwe deals vindt. Denk aan afgeprijsde mode, accessoires en schoenen, maar ook interieur items. We zijn in de zevende hemel.

Afound is onderdeel van de H&M Group, wat betekent dat je hier verschillende merken van hen terugziet. Zoals H&M zelf, maar ook Ivyrevel, & Other Stories, Cos en Weekday. Hoe fantastisch? De winterjas die je vorig jaar op het oog had kost nu nog maar een fractie van de prijs.

Gratis retourneren

Scoor je die fantastische zilveren Balenciaga laarsjes nu voor €399 (48% korting!), maar zitten ze toch niet goed? Dan kun je het ‘gewoon’ gratis retourneren bij Afound. Wel zo fijn, maar toch raden we je aan om bewust te shoppen en niet alles te bestellen om thuis te zien wat je echt wil houden.

Deze producten kun je op dit moment onder andere scoren:

Afound

1. Velvet Saint Laurent laarzen €799 €399

Op deze heerlijke rode fluwelen laarzen van Saint Laurent krijg je maar liefst 50% korting. Kijk, dat zijn nog eens leuke afprijzingen.

Afound

2. Nyden leren jack €495 €99,99

Wow, dit leren jasje krijg je echt met dikke korting. Er gaat maar liefst 80% van de prijs af. Score.

Afound

3. Cos jas €195 €97,99

Cos zit qua prijzen tussen de high street en high end in. Deze prachtige mantel ligt in ieder geval qua prijs nu dichter in de buurt van een Zara. Met 50% korting betaal je nu een kleine €100 voor deze mooie jas.

Dit artikel verscheen eerder op ons zusje Beautify.nl.

Beautify

Reageer op artikel:
Halleluja – Er is een online outlet geopend met merken als H&M, Adidas, Balenciaga en meer
Sluiten