Renée
Renée Beauty 13 sep 2017

Ons nieuwe favoriete budget beautymerk – voor iedereen met een gevoelige huid

Als je een gevoelige, droge of snel geïrriteerde huid hebt, ben je vast en zeker altijd op zoek naar the next best thing. In ons geval is dat in ieder geval wel zo, want alle invloeden van buitenaf helpen niet bepaald mee.

Dagelijkse zaken als het constant veranderende weer, uitlaatgassen in de stad en de airco op kantoor hebben allemaal invloed op je huid en des te belangrijker is het om goed voor je gezichtje te zorgen. Helaas brengen veel beautyproducten wel een behoorlijk prijskaartje met zich mee en al helemaal als je iets specifieks zoekt voor je gevoelige huid. Omdat we weten hoe lastig de zoektocht kan zijn, delen we graag dit leuke nieuws met jullie: Simple is eindelijk beschikbaar in Nederland!

Vriendelijk voor je huid én portemonnee
We kennen het merk zelf al tijden van onze reisjes naar Groot-Brittannië, waar Simple het nummer één (!) gezichtsverzorgingsmerk is en mede door dit succes is Simple nu ook eindelijk het Kanaal overgestoken. Waarom we dit vooral zo leuk vinden? Omdat de producten niet alleen heel fijn en zacht voor de huid zijn, maar ook nog eens mega goed betaalbaar. Waar je vaak juist méér betaalt voor een product zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, dragen alle verzorgings- en reinigingsproducten van Simple een prijs van onder de tien euro. Zuivere ingrediënten, heldere prijs.

Van reinigingsdoekjes tot moisturizers
De compacte lijn van Simple bestaat uit vrijwel alles wat je dagelijks nodig hebt, zo ook op het gebied van reiniging – misschien wel de belangrijkste stap in het verzorgen van je huid! Zelf zijn we helemaal weg van de reinigingsdoekjes met micellair water, maar de lijn bevat ook een hydraterende face wash, micellair water in een flacon, waterproof oogmake-up remover en reinigingsdoekjes die zelfs waterproof mascara verwijderen.

Voor de verdere verzorging van je huid heb je een vochtherstellende gezichtscrème (lichte textuur), hydraterende gezichtscrème (rijke textuur), dagcrème met SPF15 en natuurlijk een nachtcrème. De reinigingsproducten dragen een vanafprijs van €3,49; moisturizers kosten €5,99 (voor 125ml!) en de luxere crèmes dragen een prijs van €9,99.

Wij zijn fan. En geloof ons: jouw huid zal je ook bedanken

Heb jij ook last van bekende probleempjes zoals droogheid, irritaties, vlekken, roodheid of puistjes? Dan raden we zeker aan de producten van Simple eens te proberen, want veel helderder wordt het niet als je het aan ons vraagt! Simple is geschikt voor de meest gevoelige huid, maar natuurlijk ook als je helemaal nergens last van hebt. Een beetje minderen met parfum mag sowieso altijd en dat dit nu ook op een mooie en pure manier betaalbaar kan, maakt ons blij. Hoeven wij ook niet meer last-minute in te slaan op Heathrow Airport.

In samenwerking met Simple

Reageer op artikel:
Ons nieuwe favoriete budget beautymerk – voor iedereen met een gevoelige huid
Sluiten