Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 21 jan 2019

Yikes – 7 mensen onthullen waarom ze zijn gedumpt op Valentijnsdag

Nog iets minder dan een maandje en dan staat de dag van de liefde, Valentijnsdag, alweer voor de deur. Voor de een is het een dag waarop alles uit de kast wordt gehaald om ‘die ene persoon’ te laten zien hoe speciaal hij of zij is, voor de ander is het gewoon een dag als elke andere. En voor een speciaal soort mensen is het de ideale dag om iemand te dumpen.

Of je nou het hele jaar naar Valentijnsdag toeleeft of er niets mee hebt, gedumpt worden op deze dag is toch wel erg zuur. Het gebeurde de onderstaande zeven mensen.

1.

Het was 2010 en ik verloor mijn maagdelijkheid aan deze gast. Het werd Valentijnsdag en ik voelde me fantastisch. Uit het niets krijg ik een sms van hem, waarin hij me kortaf vertelt dat er geen connectie is en het met me uitmaakt. De rest van mijn middelbare schoolcarrière heb ik met meisjes gedatet.

2.

Oké dan – ik was zeventien. Mijn vriendje waar ik een jaar wat mee had, maakte het uit via de telefoon terwijl ik mijn vader aan het bezoeken was in een andere stad. Een uur later werd ik gebeld door mijn moeder, huilend, omdat ze een vreselijke ruzie met haar vriendje had gehad. Mijn stiefmoeder werd uitgescholden en vervolgens door haar vreselijke baas gevraagd te komen werken (het was zaterdag).
Mijn arme vader, die moest dealen met drie huilende vrouwen, probeerde de pijn te verzachten door mijn stiefmoeder en mij aan het einde van de dag mee naar de film te nemen. Mijn stiefmoeder was pas heel laat klaar met werken, waardoor we de film die we wilden zien misten en vervolgens bij een film belandden die we allemaal niet echt zagen zitten, puur om maar iets te doen te hebben.
Na de film gingen we uit eten. Mijn vader zette mijn stiefmoeder en mij af voor het restaurant en ging vervolgens ergens anders parkeren, waarna hij werd aangereden door een andere auto. Hij had niks maar de auto was volledig total loss.
Ergste Valentijnsdag ooit.

3.

De allereerste Valentijnsdag dat ik een vriendje had, dumpte hij me. Alleen was híj het niet die me dumpte, maar hij liet een vriend het me vertellen, toen ik aankwam met zijn cadeautje. Ach, de middelbare school.

4.

Ik ben ooit op Valentijnsdag gedumpt via een sms’je, verstuurd vanaf een geleende telefoon, door een jongen die er een enorme big deal van maakte dat zijn moeder hem altijd had opgevoed als ‘gentleman‘.

5.

Ik werd op Valentijnsdag gedumpt na een relatie van vijf jaar. Ik had de maanden daarvoor geleerd te koken zodat ik een fantastische maaltijd zou kunnen maken. Je kan wel stellen dat mijn passie voor koken nu is verdwenen en ik weer de voorkeur geef aan mijn oude, vertrouwde noedels en pasta.

6.

Vorig jaar was de jongen met wie ik aan het daten was op werkreis tijdens Valentijnsdag, dus ik gaf een drie uur durende pottenbakles. In de dagen voor Valentijnsdag had hij laten doorschemeren dat hij misschien wel naar me toe zou komen om het samen te vieren. In plaats daarvan belde hij me op tijdens de pauze van het pottenbakken om het uit te maken en weer terug te gaan naar zijn ex-vriendin, als groot Valentijns-gebaar tegenover haar.
Dus vorig jaar gaf ik op Valentijnsdag huilend een pottenbakles omdat ik was gedumpt.

7.

Het vriendje dat ik had tijdens mijn studie belde me op Valentijnsdag op tijdens zijn pauze van werk en dumpte me. Ik vroeg hem of ik iets had gedaan omdat het nogal uit de lucht kwam vallen, maar hij zei dat zijn pauze om was en niet meer verder kon praten. Dus hing hij op. Lafaard.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Yikes – 7 mensen onthullen waarom ze zijn gedumpt op Valentijnsdag
Sluiten