Dit zijn de 6 favoriete modehuizen van de Kardashians en de gehele hiphop wereld

In de hiphop-scene zijn er altijd ontwerpers die een bepaalde tijd ontzettend populair zijn. Veel rappers en – of course – de Kardashians spelen een grote rol in het populair maken van bepaalde merken. Denk bijvoorbeeld aan hoe Cardi B over Louboutins rapt, om nog maar niet te beginnen over de ‘Gucci gang’.

Ontwerpers en hiphop gaan hand in hand. Waar er tien jaar geleden nog gerapt werd over het criminele leven in de hood, wordt er nu vooral gesmeten met designernamen en dure auto’.

Populaire ontwerpers in hiphopland

GQ schreef ooit al over de merken die het meest genoemd worden in hiphop lyrics, want dat zijn er nogal wat. Ook aan de outfits van de artiesten zie je duidelijk van wel merk ze fan zijn, menig rapper is niet vies van een logootje hier en daar. De volgende merken zijn erg populair in de hiphopwereld en worden gehyped door de Kardashians.

Gucci is het populairste merk

Gucci is by far het merk dat het meest genoemd wordt in raplyrics en stijgt boven alle ontwerpers uit. Menig rapper zong over Gucci en dan hebben we het nog niet eens over de rapper die ‘Gucci Mane’ het. Het Italiaanse merk scoort goed op de tracks en op straat. We kunnen spreken van een ware Gucci trend.

Who else loves red?😍🙋🏻‍♀️ . . Credits: 📷 @blondebarbiecook_ . . . #gucci #guccigucci #guccibelt #guccishoes #italy #milan #igers #miami #newyork #balharbour #losangeles #dubai #eua #fashion #fashionweek #fashionista #versace #fashiongirl #luxury #luxurylife #fendi #guccigang

3,538 Likes, 38 Comments – Guccistyle Gente 🌟 (@gente) on Instagram: “Who else loves red?😍🙋🏻‍♀️ . . Credits: 📷 @blondebarbiecook_ . . . #gucci #guccigucci #guccibelt…”

Louis Vuitton is ook erg populair

Louis Vuitton wordt maar liefst 19 keer genoemd in de tracks van Kanye West. Al sinds het begin van zijn muziekcarrière maakt hij er geen geheim van dat hij van Vuitton houdt. Afgelopen jaar woonden Kim en Kanye de show bij van Louis Vuitton, van de collectie die Kanye’s vriend Virgil Ahbloh ontwierp. Dat emotionele moment zullen wij niet snel vergeten.

Nicki Minaj loves Fendi

Dat Nicki fan is van Fendi steekt ze niet onder stoelen of banken en ook de Kardashians dragen het graag. Toch zijn zij niet de enigen die het Italiaanse modehuis een shout-out geven, Cardi B, Missy Elliot, Lil Wayne en Prince zongen ook over het merk. En de Fendi-mania is real, want de iconische Fendiprint is nu niet weg te denken van onze Instagram-tijdlijnen.

😻😋👅

1.7m Likes, 19.5k Comments – Barbie (@nickiminaj) on Instagram: “😻😋👅”

Givenchy is de shit

Rock Givenchy shoes like they All-Star,” rapte 2 Chainz in 2016 al en de liefde voor Givenchy is er niet minder op geworden. Ook Miss Kylie Jenner herself is dol op het Franse merk.

Cardi B digs Balenciaga

In ‘Bodak Yellow’ zong Cardi B over de bloody shoes van Louboutin, maar eigenlijk geeft ze nog veel meer credits aan Balenciaga. In het nummer ‘I like it’ zingt ze over haar liefde voor de soksneakers van Balenciaga. En ze is niet alleen, want kunnen we het even hebben over de Balenciaga Triple S sneakers? Letterlijk iedereen die ook maar een beetje iets te maken heeft met hiphop, heeft deze schoenen aan zijn of haar voeten.

Fuck off

4.4m Likes, 34.6k Comments – MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on Instagram: “Fuck off”

Hermès is Drake’s favoriet

Drake’s woorden luidden “Hermès link, ice blue mink” en ook de Kardashians zijn fan van het merk. Vooral de exclusieve Birkin tas is in trek. Kim gaf North een model van $50.000 om mee te spelen. Jep, wtf.

Versace scoort goed

Donatella heeft het mooi voor elkaar, want Versace is na Gucci het meest genoemde merk in rapnummers. En dit is niet alleen te danken aan Migos, want er werd expliciet bij gezegd dat meerdere keren in een nummer telt als één. Kylie Jenner stal de show in een Versace jurk tijdens het MET gala. Ook Drake, TLC en Ice Cube hebben Versace items in hun garderobe.

she is what i called perfection #metgala2017 #kyliejenner #kimkardashian #travisscott #stormiwebster #lifeofkylie #kendalljenner #versace

39 Likes, 0 Comments – Kylie Jenner (@the_webster_jenner) on Instagram: “she is what i called perfection #metgala2017 #kyliejenner #kimkardashian #travisscott…”

The Richest

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 favoriete modehuizen van de Kardashians en de gehele hiphop wereld
Sluiten