Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 23 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Van discoglitter tot roze tinten: met deze oogschaduwlooks ben jij helemaal klaar de feestdagen

De feestdagen zijn niet alleen het ultieme moment om uit te pakken met je party-outfit, ook je make-uplook kun je tijdens deze feestelijke dagen naar een hoger niveau tillen. En met vooral een goede dosis glitter en glamour, toch? Met deze oogschaduwlook ben jij zeker weten klaar voor de feestdagen.

Want het is nooit te vroeg om je voor te bereiden.

Oogschaduw looks voor de feestdagen

Als er één moment is om uit te pakken als het gaat om make-up, is het wel tijdens de feestdagen. Voor het geval je nét een beetje extra aan je oogschaduwlook wil doen, we got you. Met deze feestelijke looks steel je ongetwijfeld de show tijdens de feestdagen.

1. Satijn roze

Wil je het subtiel houden voor de feestdagen? Dan zit je met deze oogschaduwlook goed. De roze oogschaduw is casual, maar de glitters maken het alsnog feestelijk.  Voor een extra glow kun je wat glitters in de binnenhoeken van je ogen toevoegen.

2. Disco ogen

Eigenlijk wel de meest feestachtige look, om één simpele reden: glitter. Als je tijdens de feestdagen geen glitter gaat gebruiken, komt het er nooit van. Met deze oogschaduwlook zit je ook  extra stralend aan het kerstdiner. Do we need to say more?

3. Rode smokey eyes

Pak dit jaar wat extra uit met je make-uplook en speel met een opvallende rode oogschaduw. Blend de oogschaduw helemaal tot aan je wenkbrauwbot. Enne, vergeet je onderste wimperlijn niet voor een ultieme smokey eye look.

4. Metallic oogschaduw

Deze oogschaduwlook is simpel, maar heeft toch alles wat je nodig hebt om je ogen nog meer te laten stralen tijdens de feestdagen. Maak de look af met een subtiele eyeliner en een paar lagen mascara en you’re ready to go.

5. Tweekleurige glitterogen

Breng je make-up look naar een next level door deze oogschaduwlook. Breng een groene kleur op je oogleden aan en koper op je onderste wimperlijn. Deze oogschaduw heeft het allemaal: de sparkles, glow én shine. Ideaal voor de feestdagen.

6. Klassiek brons

Ga je liever voor een klassieke look tijdens de feestdagen? Dan is deze makkelijke oogschaduwlook ideaal.  Het is heel simpel, maar voelt tegelijkertijd fris en modern aan. Winning. Breng een paar lagen zwarte mascara aan om je feestlook af te maken.

7. Extra smokey

Ga voor een smokey eye, maar dan nét wat anders. Focus op je onderste wimperlijn en voor extra glamour kun je ook wat glitter toevoegen. Het mooie van deze oogschaduwlook is dat het niet netjes hoeft te zijn. Hoe rommeliger, hoe beter zelfs.

8. Glitter en glamour

Ga vol uit met glitters tijdens de feestdagen. Focus op je ogen en houd de rest van je gezicht simpel. Voor wat extra sparkle kun je de oogschaduwlook uitbreiden tot je wenkbrauwbot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.