Suze van As
Suze van As Love & Life 19 jan 2019

Op deze 9 plekken – buiten de slaapkamer – hebben we het vaakst seks

Probeer na het lezen van deze lijst nog maar eens gewoon bij mensen op visite te gaan, zonder hieraan te denken. You’re welcome.

Er is natuurlijk helemaal niks mis met ‘gewoon’ seks hebben in de slaapkamer, maar na een tijdje kan het best een beetje standaard worden. Daarom experimenteren voldoende stellen door eens verder te kijken dan de slaapkamerdeur. Uit onderzoek van Lovehoney bleek dat we op zeer verschillende locaties los gaan.

1. De douche

92 procent van de deelnemers liet weten dat ze weleens de vrijpartij naar de douche hebben geleid. Hoewel het altijd mega sexy lijkt in gedachten, weten we inmiddels wel dat het in de praktijk allemaal wat minder synchroon gaat. Toch is het een hele populaire spot!

2. De badkuip

Het is aardig logisch dat deze op nummer twee staat, als je je bedenkt dat de douche nummer één is. 89 procent zegt dit ooit te hebben uitgeprobeerd, al dan niet vaker gedaan.

3. De bank

Dit was ook te verwachten – het is basically een eenpersoons bed, maar dan met handige leuningen! Probeer er alleen niet te veel aan te denken zodra je op de bank van je vrienden gaat zitten.

4. De keukentafel

65 procent van de ondervraagden heeft weleens seks gehad op de keukentafel. Absoluut een klassieker, zoals we ook uit vele films kennen, en zo lang je er de volgende dag weer hygiënisch aan kunt dineren moet dat natuurlijk geen probleem zijn.

5. De tuin

Op een zwoele zomeravond snappen we best dat je je beschutte tuin in duikt voor romantische seks onder de sterren. In veel gevallen wellicht toch net wat idealer op een zomerse bestemming in combinatie met privé villa, want in onze buurt zal het al snel op social media terechtkomen.

6. De auto

Heel begrijpelijk! Je hebt er redelijk wat privacy en het is er nog best comfy zo lang je geen Panda bezit.

7. De trap

Niet iedere trap is een even makkelijke opgave, maar met een prettige bekleding is er voldoende mogelijk. 47 procent van de deelnemers het wel eens uitgeprobeerd.

8. De trein

De trein is een stuk minder populair, maar heeft alsnog ruim 16 procent behaald. We vermoeden wat stiekeme momenten op de openbare toiletten (dag, hygiëne), en een uitzondering in die ene late, vrijwel lege coupé.

9. De overigen: vliegtuigen, garages, wasmachines en tuinhuisjes

Als we één ding geleerd hebben van deze lijst, is dat mensen graag wat risico opzoeken. Gelukkig maar.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Op deze 9 plekken – buiten de slaapkamer – hebben we het vaakst seks
Sluiten