Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 2 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze plek in Rotterdam haal je morgen gratis Ben & Jerry’s

Wij houden van Ben & Jerry’s, maar schrikken ons vaak kapot als we de potten afreken in de supermarkt. Met een prijs van €7,50 per bak is Ben & Jerry’s inmiddels een product voor de ijs-elite. Maar wat als we je zeggen dat je morgen gewoon een gratis ijsje kan halen van je favoriete merk? Het is namelijk FREE CONE DAY en daarom deelt Ben & Jerry’s uit in Rotterdam.

Dus ben jij morgen in Rotterdam, dan weet je wat je te doen staat.

Op deze plek in Rotterdam haal je morgen gratis Ben & Jerry’s

Met veel plezier kondigt Ben & Jerry’s de terugkeer van FREE CONE DAY aan. Op maandag 3 april zal er in de Ben & Jerry’s Scoop Shop op de Witte de Withstraat in Rotterdam, van 14:00 tot 22:00, gratis ijs uitgedeeld worden om de fans te bedanken voor alle steun en liefde die zij geven.

De oprichters Ben Cohen en Jerry Greenfield besloten hun eerste bedrijfsjaar te vieren door de deuren van de Scoop Shop in Burlington (VT) salon te openen en gratis ijs uit te delen aan hun fans. Ze noemden het “FREE CONE DAY” – en zo was de jaarlijkse traditie geboren. Ben & Jerry’s is al meer dan 40 jaar verder en het originele idee achter dit ijsfestijn is niet veranderd.

Ben & Jerry’s Scoop Shop

In de Scoop Shop geniet je in hartje Rotterdam van het lekkerste ijs dat Ben & Jerry’s te bieden heeft. Kies je een klassieker of één van de gloednieuwe smaken met de geliefde Fairtrade chunks en swirls?

je niet in de gelegenheid om overdag langs te komen voor je gratis ijs? Niet getreurd. Om ervoor te zorgen dat iedereen FREE CONE DAY kan vieren is de Scoop Shop open tot 22:00. Zo kan iedereen die werkt, studeert, meedoet aan de Ramadan of niet kan komen, hun favoriete scoop halen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.