Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 6 dec 2019

Opening Ceremony lanceert een tas die groter is dan onze toekomst

Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe aflevering van modemerken die dingen ontwerpen die niemand echt nodig heeft. Vandaag gaan we het hebben over Opening Ceremony. Het merk heeft namelijk een tas ontworpen die groter is dan onze dromen.

Eén ding weten we zeker: hiermee maakt het merk duidelijk dat volgens hen de kleine tassentrend officieel verleden tijd is.

Micro tassentrend

De micro tassentrend domineerde het afgelopen seizoen alle catwalks. Invloedrijke modehuizen zoals Jacquemus en Valentino ontwierpen verschillende mini-tassen. Met mini bedoelen we overigens ook écht mini want je had nog net geen microscoop nodig om ze te kunnen zien. Zo spotten we zangeres Lizzo tijdens de AMA’s met een tas ter grootte van een vinger en rockt menig influencer de kleine tasjes met trots.

Opening Ceremony

Helemaal leuk en aardig hoor, die bijna onzichtbare tasjes, maar echt praktisch zijn ze niet. Wij hebben daarom wel behoefte aan een nieuwe trend, eentje die iets praktischer is.

Onze gebeden zijn verhoord want Opening Ceremony heeft een tas ontworpen waar letterlijk alles in past. En met alles bedoelen dan ook écht alles: je portemonnee, telefoon, belastingpapieren, toekomst, een potje met tranen en ga maar door.

View this post on Instagram

Are accessories getting bigger or are we just getting smaller?

A post shared by Nicolas Heller (@newyorknico) on

Wat is te groot?

De oversized tas van Opening Ceremony werd in New York gespot. Een man genaamd Nicholas Heller postte een video op Instagram van een vrouw die met veel geweld probeerde om de enorme tas door een metropoortje te proppen. De caption bij de video luidde: “Are accessories getting bigger or are we just getting smaller?”. Wij hebben het antwoord helaas niet op deze vraag, Nicholas.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zouden deze enorme tas stiekem best in ons bezit willen. Het Amerikaanse merk Opening Ceremony heeft ons namelijk tot dusver nog nooit teleurgesteld. Hun toffe streetwear items willen we allemaal linea directa in ons winkelmandje gooien en zo ook deze tas. Inmiddels is de tas te bestellen op de website van Opening Ceremony voor bijna honderd euro.

Reageer op artikel:
Opening Ceremony lanceert een tas die groter is dan onze toekomst
Sluiten