Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 13 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

4 toffe YouTubers die je nog niet kende

In YouTube-land lijken de kanalen als paddestoelen uit de grond te schieten. Genoeg abonneer knoppen om aan te klikken, genoeg vlogs om te bekijken. Maar hoe zie je door al die bomen het bos nog? Nou, simpel: door deze lijst van opkomende YouTubers toe te voegen aan je YouTube-routine.

Opkomende YouTubers

Zoveel te zien, zo weinig tijd. Wij helpen je een handje om de betere kanalen van de minder interessante kanalen te onderscheiden. De bekendste YouTubers ken je waarschijnlijk al, maar ga dit lijstje af voor de leukste opkomende YouTubers:

Jack Morris

Samen met zijn beautiful girlfriend Lauren Bullen reist Jack de wereld rond. De Instagram accounts van Jack (doyoutravel) en Lauren (gypsea_lust) zijn één van de mooisten die je zal tegenkomen. Weet waar je aan begint, want once you’ve started, you can’t stop scrolling.

Sinds kort maakt het stel ook weer bewegende beelden. Al langere tijd had Jack een YouTube kanaal, maar na een radiostilte van een half jaar knalde hij een maand geleden weer een video online. Je ziet gelijk hoeveel tijd en vooral liefde er in de video is gestoken. Niet zo reislustig? Na deze video’s wel.

BALI – Doyoutravel X Gypsea Lust

If your job was to travel the world, but you had to pick one place to spend your time between, where would it be? This is Bali – our home away from home. We have so much love for this tiny island of Indonesia, and this video should explain why.

Benthe Liem

Haar Instagram groeit razendsnel, maar deze fashion babe is sinds een klein jaar ook de trotste eigenaar van haar eigen YouTube kanaal. Er staan tot nu toe voornamelijk vlogs online, maar als je wil zien hoe Benthe haar foto’s bewerkt – hint: dat wil je -, neem dan ook vooral een kijkje.

Onze voorspelling is dat haar kanalen de komende jaren alleen maar groter worden.

HOW I EDIT MY INSTAGRAM PHOTOS | BENTHE LIEM

ATTENTIE!! Ik heb in verschillende interviewtjes en videos (met oa de Blonde Tigers) verteld over het fenomeen FaceTune. En dan vooral de tool waarmee je je lichaam een beetje kan veranderen. Die tool gebruik ik in deze video niet. Maar wil er wel open en eerlijk over zijn dat ik er af en toe gebruik van maak.

LilyLikecom

Lilia is een business babe in hart en nieren. Ze studeerde ongeveer een maand geleden af in Washington, nadat ze een jaar op de uni in D.C. spendeerde. Lilia werkt hard en besteedde naast haar studie veel tijd aan zowel haar blog als YouTube kanaal.

Nu Lilia is afgestudeerd kan ze zich meer focussen op haar kanalen en op de ‘Supplied by Lily stationary’. Ook heeft ze een nieuw bedrijf opgestart in D.C., want hé, stilzitten is geen optie.

Op Lilia haar kanaal vind je vlogs (de DC Diaries), fashion video’s en video’s over studeren en werk. Ze heeft een eigen stijl, wat haar uniek maakt in de massa mensen die op het internet verschijnt.

Écht opkomend kunnen we haar niet noemen gezien het aantal abonnees. Maar ze verdient absoluut een plek in de spotlights.

LAW SCHOOL GRADUATION & MY GPA | DC Diaries #24

The proudest moment of my life: My LL.M. Graduation from George Washington Law School. Become part of my online #LilyLikeFam by subscribing: https://www.youtube.com/user/nappyhairz?sub_confirmation=1 _____________________________________________________ ❤ Info: Hey guys! I hope you enjoyed this DC Diaries about my graduation, grades, and more. I really wanted to answer as many questions as possible and I hope it was thus informative!

Elio Heres

Eigen, vrolijk en positieve vibes: aan deze woorden denk je bij Elio Heres. Deze man met jaloersmakende manen laat zien dat je altijd jezelf mag en kúnt zijn.

In zijn vlogs komt zijn persoonlijkheid goed naar voren, net zoals zijn opvallende kledingstijl die altijd even kleurrijk is. Vrouwenkleding alleen voor vrouwen? Bullshit, vindt Elio. En gelijk heeft ‘ie.

TRAVEL IJSLAND DEEL 3: JUSTIN BIEBER EN FAMILIE VAN JAN SMIT?

★ Welkom bij de #FamElio Wil je meer leuke video’s zien? Abonneer je dan gezellig op mijn kanaal, wil je ECHT op de hoogte blijven? Doe dan ook meteen het belletje aan, dan krijg je altijd een melding zodra ik iets heb gepost.

Deze 9 hilarische accounts MOET je volgen op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 toffe YouTubers die je nog niet kende
Sluiten