Oprah Winfrey werkt samen met Apple aan een nieuwe documentairereeks

Onlangs maakte Apple bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan met de queen of talkshows: Oprah Winfrey. Apple en Oprah werken samen voor de nieuwe streamingdienst van Apple: Apple TV+, waarop een tweetal documentaires met Oprah zal worden uitgezonden.

Oprah Winfrey en Apple

De eerste documentaire die op Apple TV+ zal verschijnen heet ‘Toxic Labor’ en gaat over intimidatie op de werkvloer. Van de tweede documentaire is nog geen titel bekend, maar wel weten we dat het gaat om een documentaireserie over mentale gezondheid. Naar eigen zeggen werkt Oprah samen met Apple omdat de nieuwe streamingdienst haar de mogelijkheid biedt op een nieuwe manier ‘te doen wat ze doet’. Over de samenwerking vertelt ze: “I want to reach that sweet spot where insight and perspective, truth and tolerance, actually intersect.”

Overige samenwerkingen

Naast de documentaires van Oprah, zal er natuurlijk nog veel meer te zien zijn op Apple TV+. Zo zal Amazing Stories van Stephen Spielberg te zien zijn op de streamingdienst, en zijn Jennifer Aniston en Reese Witherspoon te zien in ‘The Morning Show’, die door Jennifer Aniston wordt omschreven als “an honest look at the complex relationship between women and men in the workplace”.

Verder komt Apple ook met een gamingdienst genaamd Apple Arcade én wordt Apple News uitgebreid met Apple News+, een betaald abonnement voor tijdschriften.

The Guardian

Reageer op artikel:
Oprah Winfrey werkt samen met Apple aan een nieuwe documentairereeks
Sluiten