Originele cadeautjes om aan je bestie (of jezelf) te geven

Verjaardagen zijn natuurlijk heel leuk, tót je een origineel cadeau moet verzinnen. Voor je bestie wil je alleen het tofste. Hoe origineler, hoe leuker. Maar waar vind je nou het perfecte cadeau voor haar of hem? We got you.

Met onze cadeautips scoor je gegarandeerd een origineel cadeau. En psst, je mag het ook best aan jezelf geven. We zeggen niks.

Orgineel cadeau

Het perfecte cadeau hoort origineel te zijn. Niks mis met een fijn geurtje of dinerbon, maar voor je bestie wil je uitpakken. En hoe leuk is het om hem of haar helemaal blij te maken met iets wat diegene nog niet heeft. Exactly.

Wij zijn op zoek gegaan naar originele cadeautjes die je kunt geven aan je bestie óf jezelf. Omdat het kan.

1. Droomdecoder – €18

Hoor je je bestie vaak over dromen vertellen? Dan is dit cadeau echt perfect. Droomdecoder geeft namelijk inzicht in wat bepaalde dromen kunnen betekenen. Het doosje bevat 60 kaarten van de meest voorkomende dromen en legt uit wat je onderbewustzijn aan je probeert te vertellen.

Ook niet onbelangrijk: op elke kaart staat een prachtige illustratie, dus het is ook niet vervelend om het doosje in de woonkamer neer te leggen. Winning.

origineel-cadeau-droomdecoder
Bron: bol.com

2. Droogbloemen (per post) – €13,95

Speaking of een origineel cadeau. Droogbloemen zijn ideaal voor degenen onder ons die niet zo goed zijn in planten verzorgen. Ze zien er niet alleen vet uit, maar verwelken niet.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooi boeket, maar er bestaan ook droogbloemen die je per post kunt versturen. Een feestje om uit te pakken.

3. Festival essentials – €12,50

Hoewel Tante Corona voor dit jaar roet in het eten heeft gegooid, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat jullie samen nooit meer een festivalletje gaan pakken. Dit cadeau is ideaal als jullie niet vies zijn van een feestje. Heb je het over een origineel cadeau, dan heb je het over dit setje.

Het is een compact setje waar drie keer aftersun in zit, drie keer hand cleansing-doekjes én drie body cleansing-doekjes.

origineel-cadeau
Bron: Fly Concept Store

4. Tietenvaas – €30,-

Een gezellig vaasje is nooit verkeerd om te geven. Anne-Fleur Kan maakt vazen van boobies en piemels. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

De boobvases zijn in allerlei varianten te krijgen, welke vorm, kleur en maat je maar kan bedenken. Ze zijn verkrijgbaar met twee borsten, één borst en één litteken of twee littekens.

5. Tie-dye kit – €24,95

Tie-dye is helemaal hot én makkelijk zelf te doen. Een tie-dye kit is wat ons betreft hét perfecte cadeau.

Een ander origineel cadeau is misschien wel een fles rode wijn en een shirt of trui om te tie-dyen. Je kunt namelijk ook tie-dyen met rode wijn. Ha, is dat leuk of is dat leuk? Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
Originele cadeautjes om aan je bestie (of jezelf) te geven
Sluiten