Orlando Bloom nam zijn hond mee naar Fashion Week en wij zijn verliefd

Gisterochtend vond de Hugo Boss fall 2020 show in Milaan plaats. Natuurlijk was het een komen en gaan van celebrities, modellen en andere grote namen. Cara Delevingne, Ashley Benson en Madelaine Petsch zaten front row terwijl beauties als Doutzen Kroes en Bella Hadid meeliepen in de show.

Ook acteur Orlando Bloom was aanwezig bij de show en betrad de loper met een hele speciale gast: zijn hond, Mighty.

Orlando Bloom tijdens Milan Fashion Week

De Hugo Boss fall 2020 show tijdens Milan Fashion Week was alles behalve saai. Van klassieke pakken tot mooie mantels en pantalons, wij zijn fan van de collectie. Natuurlijk bestond ook de gastenlijst uit bekende namen en was zelfs Orlando Bloom aanwezig. Hij was eerder ambassadeur van de brillencollectie van Boss en vloog daarom speciaal over voor de show.

Orlando verscheen in een volledig camel double-breasted pak met een simpele trui eronder. Het neutrale kleurenpalet van de outfit matcht perfect bij de zachte vacht van hond Mighty. En over Mighty gesproken, hoe cute is deze hond? Paris Hilton was de laatste die haar chihuahua Tinkerbell meenam naar alle shows in 2000. Wij vinden het in ieder geval geen probleem om af en toe een harige gast op de rode loper te zien.

Hond Mighty

Orlando Bloom adopteerde zijn hond Mighty in 2017 en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Zelfs zijn Instagram-pagina staat vol met foto’s van hond Mighty. Ook zijn verloofde Katy Perry lijkt het goed met Mighty te kunnen vinden. Tijdens een recente skitrip post het stel een te schattige foto met zijn drieën.

Ook postte Orlando een foto van Mighty’s aanwezigheid tijdens Milan Fashion Week. Als caption schreef hij: “Mighty did #mfw like a @boss I just tagged along #BOSSeyewear #BOSSFW20”. Dit keer schittert niet Katy, maar Mighty aan zijn zijde. En wij worden alleen maar blij van dit plaatje.

Vogue

Reageer op artikel:
Orlando Bloom nam zijn hond mee naar Fashion Week en wij zijn verliefd
Sluiten