YES – & Other Stories opent vandaag haar deuren in Den Haag

Meiden uit Den Haag opgelet: vanaf vandaag weet je zeker dat je salaris iedere maand op zal gaan. & Other Stories opent vandaag namelijk een winkel in – jawel – Den Haag. Het is de derde locatie van & Other Stories. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer bij komen.

Vandaag om twaalf uur precies is de winkelopening. Trommel je vriendinnen op, want hier wil je natuurlijk bij zijn. Ook fijn: de eerste vijftig bezoekers krijgen een gratis tote bag.

Nieuwe winkel in Den Haag

In december vorig jaar kwam al naar buiten dat de winkel in Den Haag zou komen. Toen werd bekend dat de Haagse vestiging plaats zou nemen in het oude pand van de Sissy Boy. Al die tijd moesten we wachten, maar dat is nu verleden tijd. Over de nieuwe winkel liet Karolina Gutke, de managing director van & Other Stories, weten dat ze er erg naar uitkeken om de deuren te openen. Gelukkig hoeven we niet langer te wachten en is vandaag de dag.

De nieuwe winkel is de eerste locatie in Den Haag. Nadat & Other Stories twee winkels opende in Amsterdam en in Utrecht, is Den Haag nu de derde locatie. De winkel zit aan de Venestraat nummer 11-13 en telt twee verdiepingen vol moois. Betreden is op eigen risico (iets met een lege portemonnee), dat begrijp je. Natuurlijk zijn er coronamaatregelen genomen zodat alle klanten veilig naar binnen kunnen.

& Other Stories

We hoeven het je vast niet te vertellen, maar bij & Other Stories kun je terecht voor schoenen, tassen, accessoires, beauty én ready-to-wear. De ateliers zitten in Parijs, Stockholm en Los Angeles, en dat alleen al kan natuurlijk alleen maar goeds betekenen. Winkels zitten over de hele wereld en in Nederland zijn er dus sinds vandaag drie winkels.

Reageer op artikel:
YES – & Other Stories opent vandaag haar deuren in Den Haag
Sluiten