Renée
Renée Beauty 4 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws – Jen Atkins haarmerk OUAI is eindelijk in Nederland verkrijgbaar

De vraag is simpel: wil je prachtig haar, net zoals de Kardashians, Chrissy Teigen en de Hadid zusjes? Is het antwoord ja, lees dan snel verder. OUAI, het haarmerk van haarexpert Jen Atkin, is ein-de-lijk in Nederland verkrijgbaar en daar willen we je even over bijpraten.

Jen Atkin is naast haarstylist een echte zakenvrouw en zaken doet ze zeker, want het goede nieuws is dat je haar er vanaf nu net zo fabulous uit kan zien als het haar van haar klanten. OUAI is nu makkelijk in Nederland te bestellen en eerlijk is eerlijk, het wordt tijd dat we zelf eens de favoriete producten van de Kardashians gaan testen.

OUAI nu in Nederland verkrijgbaar

Voor ieder haartype heeft OUAI speciale producten op de markt gebracht. Maar liefst 32 producten van de hele lijn vind je nu bij The Coucou Club, waarvan zestien zelfs een prijs hebben gekregen. Als het goed genoeg is voor een award, dan is het goed genoeg voor jou, toch?

Het idee achter het jonge merk is top: dankzij deze producten heb je geen glam squad nodig om er fantastisch uit te zien. “We believe that life is hard and looking good should be easy. We’re giving you realistic goals that you can actually achieve—with quick how-to videos, so you’re always ready for that selfie situation.” Amen.

Welke producten zijn aan te raden?

Hartstikke leuk dat je nu makkelijk de OUAI producten kunt bestellen, maar bij welke van die 32 producten ga je precies beginnen? Aangezien het geen goedkope producten zijn, raden we je aan om je eerst te verdiepen in de producten die voor jou zouden werken. Deze producten schijnen in ieder geval aanraders te zijn:

OUAI Wave Spray €28

Deze gewichtloze, awardwinnende Wave Spray geeft je die mooie beachy waves zónder dat je naar het strand hoeft. Tip: gebruik het bij de aanzet voor extra volume.

ouai wave spray

OUAI Texturizing Hair Spray €30

Als droogshampoo en haarlak een kind zouden hebben, dan was het deze Texturizing Hair Spray van OUAI. Het schijnt je ‘incredible’ volume en textuur te geven en dat is precies waar we naar op zoek zijn.

Ouai Texturizing Hair Spray

OUAI Dry Shampoo Foam €30

Als brunette weet Jen als geen ander hoe vervelend het is om van die droogshampoos te gebruiken die een witte waas achterlaten. Dit aparte schuim doet dat niet. Alleen daarom is het al het proberen waard.

Ouai Dry Shampoo Foam

Lees ook: Snel vet haar? Volgens Jen Atkin moet je het op deze manier wassen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Goed nieuws – Jen Atkins haarmerk OUAI is eindelijk in Nederland verkrijgbaar
Sluiten