Back to OBX – Netflix komt met een tweede seizoen Outer Banks en dit wil je weten

Welcome to the Outer Banks, where it’s Pogues vs. Kooks 24/7. We horen het nog gezegd worden in het begin van seizoen één. We volgden vol passie John B, Kie, Pope, JJ en Sarah op zoek naar de schat in hun hometown. En nu wil je natuurlijk weten hoe het zit met dat tweede seizoen van Outer Banks, dus wij vertellen het je.

Gaan we nog een seizoen terug naar de OBX? Dit is alles wat je wil weten over het tweede seizoen van Netflix’ Outer Banks.

Let op, dit artikel bevat spoilers!
Heb je seizoen één nog niet afgezien?
Lees dan niet verder. 

Outer Banks seizoen 2 komt eraan en dit wil je weten

Op 24 juli kondigde Netflix officieel aan dat er een tweede seizoen komt van de hitserie Outer Banks. Hierbij kondigden ze ook meteen aan dat het grootste deel van de originele cast terugkeert in seizoen twee. Vinden we leuk.

Wie keren er terug?

We mogen nog langer genieten van Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten. Een flinke lijst aan acteurs en actrices die gegarandeerd te zien zijn in het vervolg.

Waar gaat seizoen 2 over?

Waarschijnlijk gaat seizoen twee verder waar seizoen één is gestopt, namelijk met John B. en Sarah op weg naar de Bahama’s om het goud terug te krijgen. De Outer Banks gaan nooit meer hetzelfde zijn en de gebeurtenissen uit seizoen één krijgen een flinke nasleep.

“Justice is going to be served, but it’s just a matter of who does it. I think I really want to see him struggle with coming to terms with the fact that his best friend is gone, and what’s the point in trying any more?” vertelt Rudy Pankow, die de rol van JJ vertolkt, aan Seventeen.

Wanneer verschijnt het tweede seizoen op Netflix?

Wanneer de show precies terugkomt is nog niet bekend, maar met een klein rekensommetje komen we uit in april 2021. Volgens bronnen zijn op 31 augustus de opnames al begonnen en Netflix komt vrijwel altijd binnen een jaar met een vervolg. Nog eventjes geduld dus.

Seventeen

Reageer op artikel:
Back to OBX – Netflix komt met een tweede seizoen Outer Banks en dit wil je weten
Sluiten