Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 13 dec 2020

It’s called fashion – Dit waren de 10 grootste modemomenten van celebrities in 2020

Nu 2020 tot een eind komt, is het een goed moment om nog eens te reflecteren op het afgelopen jaar. Het is namelijk geen jaar dat we snel zullen vergeten, we zijn er nog niet eens van bijgekomen. Om ons daarbij te helpen heeft Google het Year In Search-rapport gepubliceerd. De meest gegooglede Netflix-series deelden we al, maar hoe zit het met de mode? Welke modemomenten van celebrities werden het meest opgezocht?

Wij delen de 10 grootste modemomenten van celebrities in 2020, volgens Google.

1. Noah Cyrus

Het jongere zusje van Miley Cyrus, Noah Cyrus, staat bovenaan. Haar statement looks zorgen voor veel zoekopdrachten, bijvoorbeeld het turnpakje met hoge laarzen, een cowboyhoed en witte handschoenen dat ze droeg tijdens de CMT Awards.

2. Maria Taylor

ESPN host en analyst, Maria Taylor, staat op de tweede plaats. Een radio-DJ had commentaar en maakte seksistische opmerkingen over haar outfit tijdens Monday Night Football. Maria reageerde sterk op Twitter, “Hey ladies, remember you can wear whatever you feel confident in.”

3. Lil Nas X

Op de derde plaats staat Lil Nas X, die helemaal losging met een outfit tijdens de Grammy’s. Een volledig roze look die geïnspireerd was op een cowboy. We love it.

FREDERIC J. BROWN / AFP

4. Billie Eilish

Ook Billie Eilish zorgde voor veel zoekopdrachten met haar outfit tijdens de Grammy’s. Ze verscheen in head-to-toe Gucci en zorgde ervoor dat haar kapsel met haar outfit matchte. Ze won ook nog vijf (!) Grammy’s.

FREDERIC J. BROWN / AFP

5. Lizzo

Lizzo kreeg veel aandacht tijdens een wedstrijd van de Los Angeles Lakers. Ze besloot te twerken in een lang, zwart t-shirt met een uitsnede, waardoor hij G-string zichtbaar was. Ook droeg ze een visnetpanty, zilveren accessoires en een rode lippenstift. De outfit was trending op Google.

6. Jennifer Lopez

Natuurlijk werd ook de outfit van Jennifer Lopez tijdens de half-time show van Super Bowl gegoogled. Ze droeg verschillende looks van Versace en we love it.

7. Travis Scott

De zevende plaats gaat naar Travis Scott, die zich als Batman verkleedde voor Halloween. Hij deelde een foto op Instagram en er werd veel commentaar gegeven. Hij heeft de post inmiddels verwijderd.

8. Melania Trump

Ook Melania Trump zorgde voor veel zoekopdrachten in 2020 en dat ging voornamelijk om haar outfits. Op de onderstaande foto was ze te zien naast een kerstboom van het Witte Huis. De foto ging viral op Twitter vanwege Melania haar ingetogen outfit. Een pied-de-poule jas en zwarte laarzen.

outfits google celebrities
NICHOLAS KAMM / AFP

9. Harry Styles

Natuurlijk staat ook fashion icon Harry Styles in het rijtje. Hij stond recentelijk als eerste man ooit op de cover van Vogue US en dat zorgde voor veel zoekopdrachten. Hij droeg een asymmetrische poederblauwe jurk met een op maat gemaakte contrasterende blazer.

10. Shakira

Net als Jennifer Lopez, zorgde ook Shakira’s outfit tijdens de Super Bowl voor veel zoekopdrachten. Zij droeg vijf (!) outfits tijdens de show.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
It’s called fashion – Dit waren de 10 grootste modemomenten van celebrities in 2020
Sluiten